KO JOJ SAD SMEŠTA?!

SKANDAL TRESE ESTRADU! NOVE GOLE FOTKE DARE BUBAMARE?! Slučajno sama objavila slike iz kreveta, a još u usta stavila vibrator?! Njena poruka potom je stvarno HIT! (FOTO 18+)

Stars -

Eksplicitne fotografije Dare Bubamare ponovo tresu srpsku estradu. Naime, na društvenoj mreži Instagtam ponovo su procurile fotografije gole pevačice, baš kao pre dve godine, kada joj je, kako je rekla, celu priču smestio jedan fudbaler.

Navodno su se prvo fotografije pojavile na njenom Instagramu, da bi potom obrisane, tvrde korisnici društvenih mreža. Na njima se navodno nalazi obnažena Dara, u prvom planu su njene ogromne grudi, dok u ruci drži vibrator, a onda ga u jednom trenutku stavlja u usta.

Pevačica do sad nije komentarisala ove nove fotografije, već je na svom Instagram storiju poželela svojim pratiocima dobro jutro uz kaficu.

Dara Bubamara i ranije je prolazila kroz slične porno afere, ali još nije poznato da li je na fotografijama zaista pevačica ili je reč o montaži, budući da je i pre tri godine rekla da joj je tada skandal sa golim fotografijama smetio jedan fudbaler.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja