SPREMITE SE ZA NAJVEĆI FESTIVAL POPULARNE MUZIKE U REGIONU - ULAZ: Program festivala po danima i najava početka pretprodaje jednodnevnih karata
Foto: Promo

SPREMITE SE ZA NAJVEĆI FESTIVAL POPULARNE MUZIKE U REGIONU - ULAZ: Program festivala po danima i najava početka pretprodaje jednodnevnih karata

Stars -

Najveći festival popularne muzike u regionu održaće se prvi put na otvorenom prostoru

Beogradskog sajma, od 11. do 13. jula, i okupiće najpoznatija imena regionalne muzičke scene.

Posetioci će imati prilike da uživaju u trodnevnom muzičko-scenskom spektaklu, na tri tematske bine u šest festivalskih zona i u preko 40 koncerata, a festival će, kako najavljuju organizatori, biti organizovan po najvišim svetskim produkcijskim standardima.

Pažljivo odabran muzički program, zanimljiv koncept koji spaja tradicionalno i moderno, kao i činjenica da veliki deo publike dugo iščekuje festival koji će im pružiti priliku da na jednom mestu, u pravoj festivalskoj atmosferi uživaju u koncertima omiljenih izvođača popularne muzike, poziconiraće „Ulaz“ već u prvoj godini kao novu zvezdu festivalskog neba Srbije!

Prvog dana festivala, u četvrtak, 11. jula, nastupiće Petar Grašo, Tropico bend, Zvonko Bogdan, Andreana Čekić, Vesna Zmijanac, Stevan Anđelković, Teodora, Rasta, MC Yankoo, Gastozz, Hazze i Cvija

U petak, drugog festivalskog dana imaćemo prilike da slušamo Željka Joksimovića, Magla bend, Acu Pejovića, Dejan Petrović Big Band, Tempera bend, Harisa Džinovića, Dragog Domića, Nikoliju, Surreal, Fox, Sha i Milija.

1 / 16 Foto: Promo

Poslednjeg festivalskog dana posetioci će moći da uživaju u nastupima Saše Matića, Ane Bekute, Amadeus benda, Adila, Milice Todorović, Dragana Kojića Kebe, THCF, Corona x Rimski, Senidaha, Connecta, Marlon Brutala i DJ Prema i Mike Ridea.

Pretprodaja jednodnevnih ulaznica kreće 11. marta na svim biletarnicama po ceni od 999 dinara, dok su trodnevni kompleti karata i dalje u prodaji po ceni od 2.600 dinara.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja