USRED SKANDALA OGLASILA SE SEKA ALEKSIĆ! Mnoge je ostavila bez reči kad je progovorila o njihovoj SVAĐI, a tek da čujete šta je rekla o GOLOJ DARI! (FOTO 18+)
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen/Instagram

ŠOK

USRED SKANDALA OGLASILA SE SEKA ALEKSIĆ! Mnoge je ostavila bez reči kad je progovorila o njihovoj SVAĐI, a tek da čujete šta je rekla o GOLOJ DARI! (FOTO 18+)

Stars -

Dara Bubamara još uvek se nije oglašavala povodom spornog snimka koji je, ubrzo nakon objavljivanja, obrisala sa Instagrama. Naime, ona je navodno greškom objavila video na kojem je potpuno gola, u eksplicitnoj pozama, u kojem u jednom trenutku drži i igra se sa seksualnim pomagalom.

Seka Aleksić u jeku ovog skandala poručila je:

"Pojedinci da ugase društvene mreže! Nije za svakoga!"

Svi su odmah posumnjali samo na jedno.

foto: Instagram screenshot

Naime, javnost je to brzo povezala sa Darom Bubamarom, zbog svađe pevačica koja je svojevremeno bila centar svačije pažnje.

"Ja se nisam posvađala. Ona se naljutila, barem po onome što se pisalo. Ja mislim da ona tako ne misli, da nije govorila iz svoje glave, nego da ju je neko iz njenog tima posavetovao da tako treba da odreaguje jer ne mogu da verujem da postoji neko ko se bavi ovim poslom a da zamera drugom kolegi što ima koncert", rekla je Seka tada, pa nastavila: "Meni je to nenormalno. Ja nikada ne bih zamerila nekome ko ima koncert, da sad ne nabrajamo njih nekoliko koji sada imaju koncerte, ali radujem se svim tim koncertima, pa i Darinom", ispričala je Aleksićeva gostujući u jednoj emisiji.

Dara Bubamara, otkako je eksplicitni video nestao sa njenog profila, pozdravila je svoje fanove ispijajući jutarnju kafu, a zatim nastavila da niže fotografije iz novog doma, kao da se ništa nije desilo.

Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja