SEKA ALEKSIĆ REŠILA MISTERIJU: Pevačica objasnila zašto je odložila koncert i da li je u svađi sa Darom Bubamarom!
Foto: Printscreen

OTVORENO

SEKA ALEKSIĆ REŠILA MISTERIJU: Pevačica objasnila zašto je odložila koncert i da li je u svađi sa Darom Bubamarom!

Stars -

Seka Aleksić, koja će uskoro održati koncert u Areni otkrila je da li je u svađi sa koleginicom Darom Bubamarom.

"Nismo se posvađale. Ja se nisam posvađala. Ona se naljutila, barem po onome što se pisalo i onome što je pričala u medijima. Ja mislim da ona tako ne misli, da nije govorila iz svoje glave, nego da ju je neko iz njenog tima posavetovao da tako treba da odreaguje jer ne mogu da verujem da postoji neko ko se bavi ovim poslom a da zamera drugom kolegi što ima koncert", rekla je Seka i nastavila:

foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

"Meni je to nenormalno. Ja nikada ne bih zamerila nekome ko ima koncert, da sad ne nabrajamo njih nekoliko koji sada imaju koncerte, ali radujem se svim tim koncertima, pa i Darinom", ispričala je Aleksićeva u "Ami Dži" šou, a zatim objasnila zbog čega niko ne treba da je smatra licemernom što je zakazala koncert nakon Darine najave.

"Bile smo u istoj emisiji kada je Dara najavila svoj koncert, ali ja u tom momentu, u dogovoru sa mojim timom i produkcijom, nisam se još izjašnjavala o koncertu jer smo čekali da krene ta manja kampanja, koja je već sad prošla, a sada kreće ozbiljnija i veća. Moj koncert u Areni je prvenstveno bio zakazan za 12. februar, ali zbog odmora i izbora shvatili smo da nije pravo vreme da to bude taj datum, pa smo to pomerili za moj rođendan, a htela sam drugu Arenu za moj rođendan", obrazložila je Seka zbog čega je nastalo ovo odlaganje koncerta.

foto: Filip Plavčić

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track