SPAHOVIĆEVOJ LJUBAVNICI DIGLI KOLA U VAZDUH! 3 godine ju je voleo, a onda mu druga RODILA DETE!? Gorelo usred Sarajeva!
Foto: Pritnscreen/Instagram

ŠOK!

SPAHOVIĆEVOJ LJUBAVNICI DIGLI KOLA U VAZDUH! 3 godine ju je voleo, a onda mu druga RODILA DETE!? Gorelo usred Sarajeva!

Stars -

Bivša devojka MMA borca i učesnika Parova Benjamina Spahovića Mina Mateljić ostala je bez automobila budući da joj je hostesa Naida Karić zapalila atomobil.

Naida je zajedno sa još sa tri osobe privedena u Tužilaštvo Kantona Sarajevo zbog sumnje da je povezana s paljevinom četiri automobila u sarajevskom naselju Dobrinja.

foto: pritnsceen/Fb

Spahović i Mateljan su se zabavljali tri godine, a tokom njihove veze Benjamin se viđao i sa Aleksandrom, koja je zatrudnila i rodila mu ćerku Rejnu. To je bio razlog Benjaminovog i Mininog raskida, ali MMA borac nikada nije prebolio svoju najveću ljubav.

Spahović je prošle godine učestovao u realitiju "Parovi", kada je nevenčanu suprugu Aleksandru prevario sa čak četiri devojke, a potom je molio producente rijalitija da uvedu i Minu Mateljan.

Do paljevine Mininog golfa 7 navodno je došlo jer je Naida bila u svađi s vlasnicom te je naredila da ga zapale. Ostala tri vozila su oštećena u požaru jer su se nalazila na parkingu u blizini zapaljenog "golfa 7".

foto: Pritnscreen

Osim Naide, u Tužilaštvo su predati i njen momak Muris Hodžić te Haso Mujić i Amel Jašarević. Njima se na teret stavljaju teška krivična dela protiv sigurnosti ljudi i imovine i izazivanje opće opasnosti, kao i krivično delo podstrekavanje.

Naida Leis Karić radi kao hostesa na sajmovima automobila i bavi se modelingom.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/Nova.ba/Foto Pritnscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja