Najnovije vesti

LJUBAVNICI BENJAMINA SPAHIĆA DIGLI GOLFA U VAZDUH: Voleo ju je 3 godine, ali mu druga rodila DETE, sad joj HOSTESA zapalila auto usred Sarajeva
Foto: Pritnscreen/Instagram

ŠOK!

LJUBAVNICI BENJAMINA SPAHIĆA DIGLI GOLFA U VAZDUH: Voleo ju je 3 godine, ali mu druga rodila DETE, sad joj HOSTESA zapalila auto usred Sarajeva

Stars

Bivša devojka MMA borca i učesnika Parova Benjamina Spahovića Mina Mateljić ostala je bez automobila budući da joj je hostesa Naida Karić zapalila atomobil.

 

Naida je zajedno sa još sa tri osobe privedena u Tužilaštvo Kantona Sarajevo zbog sumnje da je povezana s paljevinom četiri automobila u sarajevskom naselju Dobrinja.

foto: pritnsceen/Fb

Spahović i Mateljan su se zabavljali tri godine, a tokom njihove veze Benjamin se viđao i sa Aleksandrom, koja je zatrudnila i rodila mu ćerku Rejnu. To je bio razlog Benjaminovog i Mininog raskida, ali MMA borac nikada nije prebolio svoju najveću ljubav.

Spahović je prošle godine učestovao u realitiju "Parovi", kada je nevenčanu suprugu Aleksandru prevario sa čak četiri devojke, a potom je molio producente rijalitija da uvedu i Minu Mateljan.


Do paljevine Mininog golfa 7 navodno je došlo jer je Naida bila u svađi s vlasnicom te je naredila da ga zapale. Ostala tri vozila su oštećena u požaru jer su se nalazila na parkingu u blizini zapaljenog "golfa 7".

foto: Pritnscreen

Osim Naide, u Tužilaštvo su predati i njen momak Muris Hodžić te Haso Mujić i Amel Jašarević. Njima se na teret stavljaju teška krivična dela protiv sigurnosti ljudi i imovine i izazivanje opće opasnosti, kao i krivično delo podstrekavanje.

Naida Leis Karić radi kao hostesa na sajmovima automobila i bavi se modelingom.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/Nova.ba/Foto Pritnscreen/Instagram 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...