ZVIŽDALI IM, VIKALI NA NJIH, A TEK MAJKA DRAGOJEVIĆ ŠTA IM JE PORUČILA! Ana i David će ovu Zadrugoviziju dugo pamtiti, evo ZAŠTO! (FOTO)
Foto: Printscreen

PODIGLA SE OGROMNA PRAŠINA

ZVIŽDALI IM, VIKALI NA NJIH, A TEK MAJKA DRAGOJEVIĆ ŠTA IM JE PORUČILA! Ana i David će ovu Zadrugoviziju dugo pamtiti, evo ZAŠTO! (FOTO)

Stars -

Zadrugovizijski nstup Ane Korać i Davida Dragojevića izazvao je opštu pometnju, kako u studiju, tako i van njega. Par je ispraćen krajnje burno, zvižducima i uzvicima poput: "Ua!"

1 / 5 Foto: Printscreen

Sa druge strane Biljana Dragojević istakla je da paru niko ne može da ospori način kako su se poneli bez obzira na sve, pa ih poterala u muzičke vode!

"Za Davida i Anu. Lepo je podeliti ovako nešto sa vama i Davidovim grupama. Mogu da vole ili ne vole Anu i Davida, sve je to stvar izbora, ali ne može niko da ospori da su svako 'poniženje' koje im produkcija priredi podneli sa osmehom, bez drame, posebnog inata! Izdominirali su noćas osmehom i voljom da ostanu profesionali i da završe tačku od početka do kraja! Nisu dramili i nisu nikog okrivili za bilo šta, već su se sa osmehom vratili i pružili podršku svima koji su nastupali! Uništavanje života nekome je moguće samo ako taj neko dozvoli da ga slome, a veličina čoveka je da ne vrati istom merom kao što oni rade! Sve poluinformacije i svaki polu 'dokaz' je dvosmislen i može da se tumači na hiljadu načina", poručila je ona, pa u opisu fotografije dodala:

"Domaći zadatak za sve. Kao amateri koji se ne bave muzikom, objasnili su svima! Stajling, ritam, muzika, ponašanje na sceni i van nje! Sve top topova! Moja podrška i pravac u muzičke vode. Imate stila, ritma i samo napred."

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja