Najnovije vesti

U CG JE ŽIVEO NA IVICI SIROMAŠTVA I KALIO SE ZA ESTRADU: Braća Bobana Rajovića prvi put za 20 godina otkrili iz kakve NEMAŠTINE su se uzdigli u ZVEZDE i MISTIKA broj 16!
Foto: Printskrin

OTVORILI DUŠU

U CG JE ŽIVEO NA IVICI SIROMAŠTVA I KALIO SE ZA ESTRADU: Braća Bobana Rajovića prvi put za 20 godina otkrili iz kakve NEMAŠTINE su se uzdigli u ZVEZDE i MISTIKA broj 16!

Stars

Boban Rajović pre uspešne karijere živeo je u Danskoj, u Kopenhagenu, a sad su prvi put za 20 godina Bobanove karijere, njegova rođena braća Zoran i Slobodan koji i dalje žive u Kopenhagenu pogovorila o popularnom Cenogorcu. 

 

"U Danskoj je sve krenulo, od ovoga grada. To nas je možda i više spojilo, što smo probali nemaštinu, pa smo došli tu gde imamo sve!, rekao je Slobodan, Bobanov rođeni brat!

foto: Printskrin

"Crna Gora je svakako mesto koje je najviše uticalo na Bobanov karakter i razvoj. To je mesto gde smo živeli na ivici siromaštva i tu se kalio čelik", iskreno je kazao Bobanov stariji brat Zoran.

foto: Pritnscreen

"Imali smo mi svađa i tuča, kao i sva braća koja imaju. On se dobro snalazio, ali je uvek želeo nešto više. Otkako je počeo da se bavi ovim poslom, mene fascinira njegova upornost. On je bio veliki fan Majkla Džeksona, u kvartu, ovde, pusti muziku, počne da igra na skelama i svi mu skandiraju. (smeh) Devojke su ga jurile iako nije bio poznat", sa osmehom je rekao raspoloženi Slobodan.

foto: Printskrin

U stanu, u ulazu sa brojem 16, gde su Rajovići živeli kada su došli da se bore za svoju budućnost, sada živi neki Danac. A njih, trojicu braće, kada god svrate u stari kraj u Kopenhagenu, obuzmu neobjašnjive emocije.

foto: Pritnscreen

Zoran, najstariji brat, po dolasku u Dansku imao je veliki teret - morao je da brine o mlađoj braći, a uz Bobana je bio onda kada mu je bilo najteže - na samom početku. Ipak, uvek ga je forsirao da radi i zaradi, i učio ga je da ništa ne dolazi preko noći. Danas je izuzetno ponosan na njega i sve što je postigao, i dodaje da se divi svakom pevaču koji uspe u tom poslu.

 

"Nekada sam imao taksi i Boban je vozio kod mene. Dođe on jedne prilike iz Beograda, teško je bilo, početak karijere, veliki novac potrošen, i žali se: "Brate, nemam suve kinte, šta da radim?" Rekoh "Evo ti taksi, sedi, vozi, zaradiš 500 kruna i ponesi ih kući". Uzme on auto i eto ga, vraća se nakon sat i po... Kaže "Brate, evo ti ključ. Ja dugujem 500.000 kruna! 500 kruna mi ne čini ništa, ko ga šiša!", danas sa osmehom priča Zoran.

 

"Kad sam došao sa 16 godina ovde, bio sam radostan. Nismo baš dobro živeli u Crnoj Gori... Ovde sam radio, to je kao brza hrana", rekao je Boban pokazujući na objekat koji je danas renoviran.

foto: Printskrin

"Onda smo Zoki i ja otišli da radimo u fabriku, do neke 21. godine, i posle sam položio za taksi. Pojavio se jedan moj prijatelj, Goran Vukošić, i kad sam njega video pomislio sam "Pa mogu ovo i ja"! Sutradan sam rekao ženi da idem u Beograd da pravim karijeru. Glavni mi je posao, u tom trenutku, bilo taksiranje. Moj prvi nastup, to je bila trema... Radio sam za kutiju cigara", ispričao je Boban. 

 

Otkrio je koja pevačica mu je rekla da će biti velika zvezda. 

 

Viki Miljković je 1998. godine već uveliko radila, ja sam uzeo mikrofon i otpevao dve pesme i Taške i ona su mi rekli "Ti si rođen za zvezdu!". Mogao bi od mog života da se snimi film... - zaključio je Boban kojeg su umalo rasplakale reči njegovog brata, kada mu je voditelj Ognjen Nestorović preneo o čemu su pričali.

 

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...