VRATILA SE LJUBAVNIKU?! DRAGANA MITAR VEĆ NAŠLA UTEHU: Sećate ga se po AFERI TORTA, a OVIM ju je zauvek pridobio!
Foto: Printscreen Yt

neće da bude sama

VRATILA SE LJUBAVNIKU?! DRAGANA MITAR VEĆ NAŠLA UTEHU: Sećate ga se po AFERI TORTA, a OVIM ju je zauvek pridobio!

Stars -

Dragana Mitar napustila je rijaliti, a o njenom rastanku sa mužem Sinišom Dragutinovićem ne prestaje da se priča. Svi su se pitali kako će bivša modelsica prebroditi raskid, ali ona se snašla i brže nego što su mislili.

Dragana je odmah po izlasku iz rijalitija pozvala izvesnog Edisa zvanog Edo iz Novog Pazara, u nameri da sa njim obnovi romansu.

- Dragana je shvatila da se njena osećanja prema Edu nisu ugasila, pogotovo kada joj je on poslao tortu sa posvetom dok je bila u "Zadruzi". Upravo po tom gestu je i dobio nadimak "gospodin torta". To joj je puno značilo, a često ga je spominjala u rijalitiju, iako nikad nije htela da kaže kako se on zove - ispričao je blizak Draganin prijatelj i dodao:

- Čim je izašla iz rijalitija, pozvala ga je da mu se zahvali, ali i da ga pita kako mu se dopalo njeno učešće i da li joj išta zamera. On je jedva dočekao da razgovara sa njom, ali i da je vidi, pa je brže-bolje došao u Beograd, gde se i dalje nalaz.

Da ova priča pije vodu, potvrdila je i sama Dragana.

- Tačno je da je "gospodin torta" u Beogradu. Treba tek da vidimo šta će da bude sa nama. U svakom slučaju, on je tu, podrška mi je i to mi puno znači - rekla Dragana.

Podsetmo, Pavle Jovanović ispričao je u rijalitiju da je izvesni "gospodin torta" kul lik i da ma dve žene i četvoro dece.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen Yt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track