Najnovije vesti

JELENA GOLUBOVIĆ O ŠKAKLJIVIM TEMAMA: Ako je se*s iz ljubavi, uopšte nije bitno DA LI JE NA JEDNU NOĆ! A tek šta je rekla o PROSTITUTKAMA!
Foto: Printscreen Yt

bez zadrške

JELENA GOLUBOVIĆ O ŠKAKLJIVIM TEMAMA: Ako je se*s iz ljubavi, uopšte nije bitno DA LI JE NA JEDNU NOĆ! A tek šta je rekla o PROSTITUTKAMA!

Stars

Jelena Golubović poznata po tome da govori bez dlaka na jeziku, iznela je svoje mišljenje o temi koja mesecima potresa region, o prostituciji, a nije se libila ni da da svoj sud o ženama koje se odluče na abortus. 

 

Bivša rijaliti učesnica smatra da prostituciju treba legalizovati. 

 

"Trebalo bi da se ugledamo na evropske zemlje i da legalizujemo prostituciju. Prvenstveno zbog zaštite žena, ali i zbog zaštite muškaraca jer bi bilo manje polno prenosivih bolesti", rekla je Jelena,

 

Što se tiče abortusa, Golubovićeva smatra da bi "besplatni kondomi" smanjili procenat neželjenih trudnoća, a onda dalje i abortusa.

 

 

"Crkva smatra da je abortus jedan od najvećih grehova, ali, prema mom mišljenju, svaki abortus je zaseban slučaj. Mnogo je veći greh da neko rodi dete i onda ga ostavi. Ako nisi spremna da odgajaš dete, onda nemoj ni da ga rađaš. U Srbiji su kondomi skupi, a najbolje bi bilo da budu besplatni, pošto tako neće dolaziti do neželjenih trudnoća", istakla je ona. 

 

Međutim, Jelena je najviše iznenadila kada je svoje "da" dala za kratkotrajne sek*ualne varijante poznatije kao "se*s na jedno veče"

 

"Ako je se*s bio iz ljubavi i velike strasti, uopšte mi nije bitno da li je za jednu noć ili za celi život. Bitno da je iskreno. Se*s nema vremensko ograničenje", rekla je bivša učesnica "Zadruge".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Golubović (@jelenagolubovic_official) on

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen yt

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...