ON JE BIO PRVI SA KOJIM SAM PRIČALA O INTIMNIM ODNOSIMA! Tržanka u 45. planira prinovu! Pevačica otkrila NEPOZNATE DETALJE iz svog detinjstva!
Foto: Printscreen/Magazin In

bez dlake na jeziku

ON JE BIO PRVI SA KOJIM SAM PRIČALA O INTIMNIM ODNOSIMA! Tržanka u 45. planira prinovu! Pevačica otkrila NEPOZNATE DETALJE iz svog detinjstva!

Stars -

Goca Tržan otkrila je da planira proširenje porodice sa svojim mlađim izabranikom Radomirom. Novakovićem, kao i da je potpuno spremna na taj korak.

"Naravno da jesam, ali ja imam zdravu, pravu ćerku, kao i moj muž, i mi smo već srećni roditelji. To što želimo da nadogradimo našu vezu ne znači da će ona biti manje stabilna i snažna ako se to ne desi", rekla je Goca.

Pevačica je ispričala da je njena ćerka Lena već velika, ali i da se nada da će ona razumeti kada dođe novi član, pa i da će joj pomagati oko bebe. A onda je otkrila i koliko je Raša zaštitinički nastrojen prema njoj, ali isetljiv.

"Više moj muž ima problem sa tim nego ja. Mnogo je posesivan kada je Lena u pitanju. Zaštitnički je nastrojen, veoma dobro poznaje žene i u fazonu je da će je vezati za drvo ako mu se bude igrala sa živcima", priznala je Tržanova.

foto: Zorana Jevtić

"Moj otac je bio vojno lice, ali je uvek bio strašno otvoren prema meni i mogla sam da pričam sa njim o svemu. On je bio prvi sa kojim sam pričala o intimnim odnosima, menstrualnom ciklusu, a kada su grudi počele da mi rastu, rekao mi je da se ne grbim, da se ne stidim sebe i da je to normalno. Meni roditelji nisu dopuštali da krijem dečka. Momci su dolazili kod nas u kuću, sedeli smo zajedno i ručali. I mama i tada su se trudili da se osetim udobno u svom odrastanju i sazrevanju, ali se znala granica", izjavila je pevačica.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen/Magazin In

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja