PODRŠKA PORODICE

DŽEJLA IMA SAMO 17 GODINA I RASTURILA JE U ZG: Pobednica ima 2 sestre, ne zna se koja je LEPŠA, a evo i čime se bave! Kad joj vidite MAJKU zanemećete (VIDEO)

Stars -

Džejla Ramović pobednica je 13. sezoni takmičenja "Zvezde Granda", a njena najveća podrška su njene dve sestre nasledile od mame Edite.

Džejla je više puta isticala da joj je porodica najveća podrška, a uz nju su sve vreme mama Edita, otac Sanin i dve starije sestre Šejla i Lejla.

Bajram Šerif Mubarek Olsun ?

Објава коју дели DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) дана

Sedamnaestogodišnja Džejla, koja je rođena 9. aprila 2002. godine, živi sa roditeljima u Goraždu, dok su njene sestre na studijama - Šejla na Fakultetu informacionih tehnologija u Sarajevu, a Lejla na Ekonomskom fakultetu u Mostaru.

Šejla i Lejla oduvek su pomagale mami i brinule o najmlađoj Džejli.

"Sve smo se nekako trudile da se ugledamo na nju, ali i jedna na drugu. Nikada nam nije rekla kako ćemo neke stvari raditi, niti nam je naređivala, već smo uvek otvoreno razgovarale o svemu.

Više smo pratile mamu, gledale kako ona radi neke stvari, kako se ponaša, i onda smo i mi tako, jedna na drugu. Lejla i ja smo odgajale Džejlu kada je mama počela da radi. Ona je sada identična mi. Nekad se iznenadim, osim što izgleda starije, ona toliko zrelo razmišlja za svoje godine" rekla je pre dve godine za bosanske medije Šejla.

❤️

Објава коју дели DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track