DEVOJČIcA IZ GORAŽDA

KO JE POBEDNICA ZVEZDA GRANDA: Džejla Ramović (17) se SLUČAJNO prijavila i pobedila! Ovo joj nije prva kruna, a njene prve reči posle trijumfa će vas ODUŠEVITI (KURIR TV)

Stars -

Džejla Ramović iz Goradžda pobednica je Zvezda Granda. Ovo nije jedina Džejli jedina kruna kojom se okitila, pobedila je svojevremeno u takmičarskom šou "Neki novi klinci", ali je svoje police odlučila da okiti sa još priznanja.

"Ovo je veliki uspeh, dupla kruna i jedva čekam da stavim ovu statuu pored one druge. Ovo je bilo malo euforičnije jer je ovo drugi novo", rekla je Džajla.

Pobednica je otkrila i da bi bila presrećna da je njena koleginica Milica pobedila.

"Nisam razmišljala, meni je Milica dobra drugarica i da je ona pobedila bila bih presrećna", rekla je Džajla.

Marija Šerifović je bila njen mentor, koja je sem izbora pesme pomogla da izabere i kreaciju koju je nosila u finalu i otkrila koji savet im je davala mentorka.

"Uvek nam je govorila da kada izađemo na scenu da to bude kao da je to poslednji put, da damo sve od sebe", rekla je Džajla.

Sa samo sedamnaest godina uspela je da glasom zavede sve u regionu, a u tome su joj pomogle "Zvezde Granda". Nije bilo lako ostalim finalistima da joj izađu na crtu jer imala je i stas i glas.

"Interesantan žiri" pomislila je "vredi se predstaviti pred njima". Prijavila se, a ostalo je već istorija. Pohvale, popularnost i pobeda. Kaže da o njoj nije sanjala, te da je bila i ostaće samo devojka iz kraja.

"U Goraždu sam kao sva druga deca, idem u školu. Ja sam dete , cilj mi je da završim srednju školu pa da upišem Ekonomski fakultet. Težim ka tome da se uporedo sa muzikom i obrazujem, pa da jednog dana budem menadžer sama sebi - kroz osmeh je rekla Džejla.

foto: Nemanja Nikolić

Ramovićeva je u ovu sezonu ušla sa 16 godina, a za 17. rođendan mentorka Marija joj je priredila iznenađenje kada je u njenu sobu ušla sa tortom i svećicama. Uz želju da ostane dete u duši i sanja velike snove "razredna" je oduševila mladu takmičarku. Ipak najbolji savet koji joj je dala je citat koji je Džejlu vodio kroz celo takmičenje: "Pevaj tako da ti bude lepo i da žiri bude sramota da ti ne daju glas".

Svoju borbenost nikada nije krila, a nasledila ju je, kako kaže, od majke.

- Moja mama je ceo život bila borac. Nikada nije pristajala na manje od onog što je zaslužila, pa neću ni ja.

foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track