KRAJ TAKMIČENJA

FINALE 13. SEZONE ZVEZDA GRANDA: Džejla Ramović je pokorila sve i odnela POBEDU! Suze joj idu od SREĆE! (KURIR TV)

Stars -

Finale 13. sezone "Zvezda Granda" je završeno, a prestižnu nagradu dobila je Džejla Ramović. Pobednica je osvojila automobil, pobedničku statuu i pesmu sa spotom.

1 / 10 Foto: Nemanja Nikolić

Džejla Ramović se takmičila u finalu sa 15 drugih kandidata i mentorka joj je bila Marija Šerifović.

"Nemoguće je reći šta ja trenutno osećam. Hvala svima koji su od početka bili tu za mene, mom najboljem mentoru", rekla je Džejla, koja je jedva skupila snage da govori od uzbuđenja.

foto: Nemanja Nikolić

00.27 Prema stručnom žiriju, najviše glasova dobila je Džejla Ramović, a usledilo je SMS glasanje.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

00.16 Kaliopi je 12 bodova dala Džejli Ramović, kao i Enes Begović i Nenad Knežević Knez. Željko Joksimović je maksimalan broj bodova dao Milici Čikarić, kao i Rada Manojlović, koja se poslednja uključila.

foto: Printscreen/Prva TV

00.15 Pogledajte trenutno stanje na tabeli.

Sledeći koji je glasao bio je Saša Matić i dao 12 bodova Džejli Ramović, a Lepa Brena maksimalan broj bodova dala je takođe Džejli.

foto: Printscreen/Prva TV

"Želim da pomenem dve gracije Miru Škorić i Ivanu, koje su sa mnom dovele ove ljude do finala", rekla je Karleuša. Đorđe David privukao je pažnju u odelu pilota, a Viki je istakla da su njeni kandidati najbolji.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

00.04 Jelena Karleuša rekla je da smatra da je bilo mnogo lobiranja od strane glasača. Snežana Đurišić je poželela svima sreću i uspeh i unapred čestitala pobedniku. Bosanac se potom obratio svima, a istakao da su njegovi kandidati bili veoma uporni.

23.45 Glasanje SMS porukama je završeno, a ostalo je još članova žirija koji nisu glasali.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

23.33 Bojan Vasković iz "Leksington benda" dao je najveći broj bodova Džejli Ramović, kao i pevačica Slađa Alegro. Aco Pejović dao je 12 bodova Neveni Stojanović Nensi. Sale Tropiko je jedan od mnogih koji je najveći broj bodova dao Džejli Ramović, a takođe i Halid Muslimović.

foto: Printscreen/Prva TV

23. 24 Jedan od pevača koji je glasao bio je i Dženan Lončarević koji je maksimalan broj bodova dao Džejli Ramović, kao i Maja Odžaklijevska, Saša Kovačević, Dragan Kojić Keba i Tamara Todevska. Milica Pavlović dala je 12 bodova Milici Čikarić.

foto: Printscreen/Prva TV

23.22 Ovako sada izgleda tabela i ovih 5 takmičara su zauzeli prvih 5 pozicija.

23.18 Džejla Ramović je i od Željka Vasića dobila 12 poena, dok je Romana Panić maksimalan broj bodova dala Neveni Stojković, kojoj je mentorka bila Ana Bekuta. Izvornika Milošević je za svog favorita izabrala Džejlu Ramović. Merima Njegomir dala je 12 bodova Sanelu Smolu.

foto: Printscreen/Prva TV

23. 15 Milica Todorović je rekla kako 12 poena daje Milici Čikarić, ali je došlo do greške kada je prethodno prijavila da maksimum daje Džejli Ramović. Šerif Konjević je dao 12 bodova Ahmedu Orahovčiću. Nikola Rokvić je Džejli Ramović dao maksimalan broj bodova.

1 / 8 Foto: Printscreen/Prva TV

23.10 Sledeća se javnosti obratila Neda Ukraden, koja je 12 poena dala Džejli Ramović, a potom i Elena Risteska i najveći broj bodova dala Martinijanu Kirilovskom. Milan Topalković Topalko dao je 12 poena Milici Čikarić, dok je Željko Samardžić najviše bodova dao Džejli Ramović. Džaja iz benda "Amadeus" izabrao je za svog favorita Nevenu Stojković.

foto: Printscreen/Prva TV

23. 05 Prvi je glasao pevač Mile Kitić, čiji je favorit večeras bio Ahmed Orahovčić.

foto: Printscreen/Prva TV

23.02 Svi finalisti na kraju su seli sa svojim mentorima, a pridružio se i direktor Saša Popović.

foto: Printscreen/Prva TV

22.40 Milica Čikarić poslednja je nastupila pesmama "Ružica si bila" i "Čaje šukarije".

foto: Printscreen/Prva TV

22.34 Sanel Smolo pretposlednji se predstavio publici, a pesme koje je izabrao su - "Put me zove" i "Mujo kuje".

foto: Printscreen/Prva TV

22.30 Jedan od kandidata Marije Šerifović je i Armin Husufović, koji je prvo otpevao baladu "Da se opet rodim", a onda pesmu "Kad se duše sretnu".

foto: Printscreen/Prva TV

22.24 Nevena Stojković otpevala je "Dve muzike" i pesmu "A tebe nema". Njena mentorka kroz ovo takmičenje bila je Ana Bekuta.

foto: Printscreen/Prva TV

22.17 Filip Pecovski važi za jednog od najboljih frajera u Zvezdama Granda, a otpevao je pesme "Volim osmeh tvoj" i "La Majami" uz zanimljiv ples.

foto: Printscreen/Prva TV

22.12 Stefan Petrović Kosmajac iz Sopotadočekan je gromoglasnim aplauzom, a izabrao je dve numere, "Ne bilo mi što majka misli" i "Joj, Rado, Radmila".

foto: Printscreen/Prva TV

22.08 Nevena Stojanović Nensi je na svoj način izvela pesmu "Golude", a onda i pop numeru Da l' ona zna".

foto: Printscreen/Prva TV

22.03 Alem Kadić je jedan od kandidata Dragana Stojkovića Bosanca. On je napravio pravu kafansku atmosferu i otpevao pesme "Moj dilbere" i "Volim te ludo znaj".

foto: Printscreen/Prva TV

21.58 Benjamin Kličić dobio je na samom početku gromoglasan aplauz, a izašao je na binu pevajući pesmu "Vidi, vidi, ko je doš'o". Druga pesma bila je "Moje najmilije".

foto: Printscreen/Prva TV

21. 53 Katarina Jovanović koja je svima poznata po dubokom glasu izabrala je pesme "11" Marije Šerifović i "Uno momento".

foto: Printscreen/Prva TV

21. 52 Prvih 6 takmičara predstavilo se publici, a Sanja Kužet podsetila je gledaoce koga su sve gledali do sada.

foto: Printscreen/Prva TV

21.47 Martinijan Kirilovski izabrao je baladu "Ostala si uvijek ista", a potom digao sve na noge pesmom "Vreme da se rastaje".

foto: Printscreen/Prva TV

21.42 Ahmed Orahovčić nastupio je posle vatrene Milice, a prva pesma koju je izabrao bila je "Gitaro sviraj", a druga "Majko".

foto: Printscreen/Prva TV

Nastup Atanackovićeve iznenadio je sve, s obzirom da su sa njom na scenu izašla i dva naga muškarca, koje je vodila na lancu.

foto: Printscreen/Prva TV

21.37 Milica Atanacković već je postala prepoznatljiva po neobičnom stilu, a prestavila se pesmama "Bez nade" i "Insomnia". Njen mentor ove sezone bio je Đorđe David.

foto: Printscreen/Prva TV

21.33 Darko Kocevski Darinos izabrao je nežniju varijantu u odnosu na svoje prethodnike i zapevao "Đelem, đelem". Usledila je pesma "I Bar Val Pudela" Šabana Bajramovića.

foto: Printscreen/Prva TV

21.28 Publici se predstavio i drugi takmičar Ognen Zdravkovski pesmom "Ostala si uvijek ista", a onda je podigao atmosferu i zapevao "Gori vatra".

foto: Printscreen/Prva TV

21.26 Džejla Ramović (17) probila je led pesmom "Ima jedan svijet", a sledeća numera bila je "Nismo smeli".

foto: Printscreen/Prva TV

21.22 Glasanje za finaliste je upravo počelo.

Prva takmičarka koja je nastupila večeras bila je Džejla Ramović kojoj je mentorka Marija Šerifović.

Voditelji Sanja Kužet i Voja Nedeljković podsetili su publiku kako može da glasa za svog favorita. Pobednik dobija automobil, pobedničku statuu i pesmu sa spotom.

foto: Printscreen/Prva TV

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track