DŽEJLA JE PRVA DEVOJKA KOJA JE ODNELA POBEDU U ZG POSLE NJE! Za nju ste navijali 2005, pevala je Cecin hit pa POČISTILA KONKURENCIJU! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić, Ana Paunković, Damir Dervišagić, Printscreen

BRAVO, MALA!

DŽEJLA JE PRVA DEVOJKA KOJA JE ODNELA POBEDU U ZG POSLE NJE! Za nju ste navijali 2005, pevala je Cecin hit pa POČISTILA KONKURENCIJU! (FOTO)

Stars -

Džejla Ramović odnela je pobedu u 13. sezoni takmičenja za "Zvezdu Granda" i prva je devojka posle Milice Todorović, koja je u okviru istog takmičenja doživela veliki trijumf 2005. godine.

foto: Printscreen

Milica je pre 14 godina u finalu pevala Cecinu "Gore od ljubavi" i dobro se provodila na sceni, ne bila i ispraćena ovacijama.

foto: Printscreen

Inače, ovo muzičko takmičenje kroz 13 sezona iznedrilo je brojne pevače i pevačice, međutim odavno je poznato da pobeda u ovom ili bilo kojem drugom takmičenju te vrste nije garancija za uspeh na estradi. Ipak, pojedini pobednici su uspeli da ostvare zavidne karijere.

Od nekih nema ni traga, ni glasa, a neki su se ostvarili privatno, te mogu da se pohvale skladnim porodicama.

Pobednik prve sezone "Zvezda Granda", Bane Mojićević, i dalje traga za pesmom koja će biti megahit i koja će obeležiti njegovu karijeru. Svakako, on može da se pohvali trijumfom u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", gde je pokazao izvanredan talenat za imitiranje, ali i porodicom. On je ponosan otac dvoje dece koje ima u braku sa suprugom Milicom.

foto: Dragana Udovicic

Milica Todorović pobedila je u drugoj sezoni ZG i bila je jedina žena koja je pobedila u "Zvezdama Granda" sve dok Džejla nije trijumfovala, 14 godina kasnije. Pevačica trenutno važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih i uživa u ljubavnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem.

foto: Damir Dervišagić

Dušan Svilar, pobednik treće sezoni, danas se uspešno bavi pop muzikom i redovno nastupa na eminentnim muzičkim manifestacijama i festivalima. Ne pojavljuje se u medijima bez preke potrebe, drži se podalje estradnih događaja, a privatni život čuva u tajnosti.

foto: Printscreen

Darko Lazić, pobednik četvrte sezone, puni novinske stupce prevashodno zbog dešavanja u privatnom životu. On svakako važi za jednog od najtraženijih pevača iz redova "Zvezda Granda". Puni klubove i hale gde god se pojavi, a posebno je tražen kada je reč o svadbama i drugim privatnim slavljima, gde pravi neponovljiv provod.

foto: Damir Dervišagić

Stefan Petrušić, trijumfovao je u petoj sezoni takmičenja "Zvezda Granda". Redovno nastupa, ali ne snima pesme tako često i još uvek nije snimio pesmu koja bi ga vinula u vrh estrade. Privatno uživa u emotivnoj vezi sa devojkom Marijom Strugar.

foto: Damir Dervišagić

Darko Martinović, nakon pobede u šestoj sezoni snimio je album prvenac, kao poklon od produkcije, ali nakon toga gotovo nestaje sa srpske muzičke scene i iz medija. Pojavljuje se ponekad u "Grandovim" emisijama, a novu pesmu dugo nije snimio.

foto: Damir Dervišagić

Amar Gile, pobednik sedme sezone "Zvezda Granda", jedan je od najuspešnijih pevača koji su prošli kroz ovo takmičenje. Ovaj pevač ima veliki broj obožavalaca, milionske preglede na "Jutjubu", a nastupa ima na pretek. Oženjen je plavokosom lepoticom Enom sa kojom ima sina Darisa.

foto: Damir Dervišagić

Mirza Selimović je pobedio u osmoj sezoni i takođe može da se pohvali velikim uspehom na muzičkoj sceni. Veoma je tražen i popularan i mnogi mu predviđaju još bolju karijeru. Pevač uživa u ljubavnoj vezi sa manekenkom Jelenom Knežić.

foto: Damir Dervišagić

Haris Berković, pobednik devete sezone, miljenik je pripadnica lepšeg pola! Atraktivni pevač već nekoliko godina u ljubavnoj vezi je sa koleginicom Radom Manojlović, zbog čega su često na stranicama tabloida. Berković vredno radi na svojoj karijeri, ulaže u spotove i pesme i čeka prvi veliki hit.

foto: Nebojša Mandić

Ibro Bublin pobedio je u desetoj sezoni, kao maloletan dečak. U takmičenju je privukao pažnju žirija i publike zbog velikog talenta. Predviđaju mu blistavu karijeru, ali još uvek nije našao pesmu koj bi ga izbacila u prvi plan.

foto: Stefan Jokić

U dvanaestoj sezoni takmičenje "Zvezde Ganda" iznedrilo je dva pobednika. Jedan od njih je šarmantni Aleksa Perović. Ovaj momak važi za jednog najperspektivnijih pevača "Granda", a vreme će pokazati hoće li postati zvezda. On je u međuvremenu postao otac. Dobio je ćerku Lunu u braku sa suprugom Milicom.

foto: Marina Lopičić

Drugi pobednik bio je Makedonac Riste Risteski. On živi na relaciji Beograd-Ohrid i uživa u momačkom životu. Tek je na početu karijere, a mnogi misle da bi baš on mogao da bude nova pevačka zvezda na ovim prostorima.

foto: Damir Dervišagić

Prošle godine, u 12. sezoni, pobedu je odneo Anid Ćušić.

foto: Printscreen/TV Prva

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen, Nemanja Pančić, Ana Paunković, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track