Najnovije vesti

GLEDAJU KAKO JOJ TATU BIJE ŽENA, PA JE ZEZAJU U ŠKOLI! VIDI NA ŠTA LIČIŠ! Ivana Marinkovića sestra javno naribala: Jogunio se kao MALO DETE! A tek da čujete kako joj je ODGOVORIO! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

SKANDAL U VILI

GLEDAJU KAKO JOJ TATU BIJE ŽENA, PA JE ZEZAJU U ŠKOLI! VIDI NA ŠTA LIČIŠ! Ivana Marinkovića sestra javno naribala: Jogunio se kao MALO DETE! A tek da čujete kako joj je ODGOVORIO! (VIDEO)

Rijaliti

Sestra Ivana Marinkovića, Teodora, uključila se u vilu "Parova", pa pred celom Srbijom naribala brata! Ona je u jednom trenutku urlala u slušalicu, iako mu je sve vreme tepala "Iko", te mu očitala lekciju zbog lošeg pohnašanja u rijalitiju.

Batine koje je dobio od Jelene Ilić najviše su je zabrinule, jer ne može da veruje da je on dozvolio da se tako nešto vidi, pa da njegova ćerka Lena pati zbog toga.

Podsetimo, Ivan je Lenu dobio u braku sa pevačicom Gocom Tržan. Kako je Teodora istakla, ona sa bratanicom nije u kontaktu ali, kako kaže, Instagram postoji i sve jezive poruke od vršnjaka je videla.

foto: Happy screenshot

"Ta osoba koju ti voliš najviše na svetu gleda sve šta se tu dešava. Ljudi je zezaju, njeni vršnjaci iz državne škole, više ne ide u privatnu... kako njenog tatu bije jedna devojka! Kako ga bije žena! Sprdaju je zbog toga... Ivane, meni nije dobro da gledam ovo što se dešava. Imaš ogledalo tu, pogledaj se na šta ličiš i šta sebi dozvoljavaš. Znaš da ti želim sve najbolje... Ne možeš sebi da dozvoljavaš da se ponižavaš, plačeš, kukaš i moliš osobu koja ti nanosi fizičku bol. Trenutno si izgubio kontakt sa onim najvažnijim... Znaš li da se za to ide u zatvor?" dugo je govorila Teodora, a Ivan ju je zajedno sa cimerima iz vile ćutke slušao, iako mu nimalo nije bilo do toga.

Što se njega tiče, bolje da ga nije ni zvala.

"Kratko ću da ti odgovorim, neću da budem opširan kao ti! Ja znam da mene Jelena voli i ja volim nju. I preko svega ću da pređem!"

"Kad budeš izašao - od svega toga neće biti ništa", sigurna je bila Teodora.

"Niko ne vidi pravu stvar. Pravu stvar znam samo ja!" jogunio se Ivan.

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...