BIO JE VELIKI ZAVODNIK! JEDNU JE OŽENIO POSLE 5 MINUTA POZNANSTVA! Pevač je za života 3 PUTA ludo voleo, dobio je 3 ĆERKE, pa umro u 43!
Foto: Youtube screenshot

DETALJI

BIO JE VELIKI ZAVODNIK! JEDNU JE OŽENIO POSLE 5 MINUTA POZNANSTVA! Pevač je za života 3 PUTA ludo voleo, dobio je 3 ĆERKE, pa umro u 43!

Stars -

Amir Rešić tri puta se ženio, a najviše pažnje privukao je njegov prvi brak. Pevač Nino koleginicu pevačicu Saru Marković upoznao je na snimanju novogodišnjeg programa, gde ju je i upitao da se uda za njega. Iz tog braka dobio je ćerku Tamaru, a on i Sara snimili su pesmu "Pogodak u metu".

Par se posle sedam godina razveo, a onda, on je stupio u brak sa Jasnom, bivšom ženom Šerifa Konjevića.

"Sara i ja smo odlučili da se razvedemo pre nego što sam ja ušao u vezu sa Jasnom. Razlog je bila moja nemogućnost da živim van svoje zemlje. Sara je odrasla u Nemačkoj i insistirala je da se, kako kaže naš narod 'udam', jer nije mogla da živi daleko od roditelja", rekao je svojevremeno pevač, koji je u novoj zajednici proveo četiri godine.

Treći put stao je na ludi kamen van očiju medija.

foto: Printskrin/Youtube

Nino je umro je 2007. godine, od perforacije pankreasa, u 43. godini života. Za sobome je ostavio tri ćerke, Tamaru, Amelu i Sandru. Svakako, mnogi i danas uživaju u pesmama koje je otpevao.

"Drago mi je što je muzika mog oca aktuelna. On je preminuo samo nekoliko dana posle tragične smrti Tošeta Proeskog, pa su mediji zbog toga manje pisali o njemu. Ružno će zvučati, ali nama iz porodice je to na neki način i značilo, jer smo mogli u miru da ga ožalimo", rekla je njegova ćerka Sandra jednom prilikom.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/Blic/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track