Najnovije vesti

FLJUSNULA MU VASPITNU PA GA POSLALA U ŠETNJU DA RAZBISTRI MOZAK?! Jelena opet napenalila Ivana! A tek da vidite zašto je sad NAGRABUSIO!
Foto: Happy screenshot

DRAMA

FLJUSNULA MU VASPITNU PA GA POSLALA U ŠETNJU DA RAZBISTRI MOZAK?! Jelena opet napenalila Ivana! A tek da vidite zašto je sad NAGRABUSIO!

Rijaliti

Na nesrećnog Ivana Marinkovića ponovo je fizički nasrnula Jelena Ilić. Usred vile "Parova", devojka mu je udarila jednu "vaspitnu" pa ga još i poslala da "malo prošeta i sredi misli". Drama se odvila pošto mu je predočila da joj ne pada na pamet da i posle rijalitija bude sa nekim koga "takvog mora da trpi", misleći na alkohol kom se Ivan ponovo odao, usred stresova koje proživljava i rijalitiju. 

 

 

Jelenu izbacuje iz takta to što Ivan pije, a očito, svoje probleme rešava uglavnom fizičkim obračunom. 

 

"Da li misliš da ću da te trpim takvog? Ako planiraš da se tako ponašaš kad izađemo odavde, možeš slobodno da se oprostiš od mene! Ne vidim da će te takvog bilo ko trpeti", sigurna je bila Jelena. 

 

"Ja ne planiram da budem sa nekim ko ovako razgvoara sa mnom i ko se ovako ponaša i ko pokušava nada mnom da stvori autoritet i torturu", rekla je pa mu "lupila vaspitnu", a onda i nastavila: "Idi sad malo prošetaj i sredi misli i glavu", rekla je Jelena.

 

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...