LUNA ĐOGANI O TRIJUMFU U ZADRUZI: Ponizila sam se zbog Marka, a on me ne voli! Evo da li će morati kod PSIHIJATRA
Foto: Dragan Kadić

Iskrena

LUNA ĐOGANI O TRIJUMFU U ZADRUZI: Ponizila sam se zbog Marka, a on me ne voli! Evo da li će morati kod PSIHIJATRA

Stars -

Luna Đogani ostvarila je svoj cilj - da pobedi u rijaliti šou programu "Zadruga". U intervjuu za Kurir blogerka kaže da je mnogo naučila učešćem u ovom Pinkovom projektu, ali i da sebi nije smela da dozvoli da je dojučerašnji dečko Marko Miljković javno ponizi.

- Nijedan muškarac ne treba da se ponaša prema devojci ili ženi kako se on ponašao prema meni. Borila sam se za tu vezu, ponižavala sam se, nema šta nisam radila poslednjih pet meseci, i definitivno je bilo suđeno da u finalu budemo jedno protiv drugog.

foto: Sonja Spasić

Da li misliš da je njemu bilo lako sa tvojim lomovima, promenima raspoloženja? - Nije, ali nije ni meni. On je jako teška osoba i sada bih mogla milion stvari da izdvojim šta mi je radio, ali to bi značilo da gazim po sebi. Želim da pamtim samo lepe trenutke. Da li ćeš ostati u kontaktu s njim? - Ne verujem. Najbolje je da se ne čujemo. Za nas dvoje nema budućnosti, to smo dokazali mnogo puta. Kada vratim film, bude mi muka šta se sve dešavalo među nama.

Kako si to shvatila tek pred kraj? - Videla sam je mnogo pre da od nas nema ništa, ali nisam želela da odustanem lako, niti da sebi to priznam. Nisam želela da ovaj put izađem bez ljubavi kao što je to bilo prvi put. Ali ti si stalno pominjala Slobodana pred Markom i upoređivala ih? - Jeste, to sam radila jer sam znala da ga to boli. On je meni radio mnogo gore stvari. Šta si osetila kada si videla Slobodana Radanovića u finalu? - Nisam ga ni videla. Slepa sam i ne vidim dobro na daljinu. Čula sam pesmu, i u tom trenutku sam razgovarala sa Aleksandrom i njega nisam primetila. Svakako, on je za mene samo pevač koji izvodi neku numeru.

Misliš li da si skinela etiketu ljubavnice? - To me nikada nije opterećivalo. Za svoje postupke sam sama kriva i ako treba, ceo život ću se nositi sa tim. Šta su ti rekli roditelji? - Sa njima tek predstoje dugi razgovori. Situacija nije baš sjajna. Vidim po njihovim licima da nešto nije u redu. Mislim se da veza sa Markom njima nije dopala jer tu je bilo dosta turbulencija, ružnih reči i svega.

foto: Printscreen

Hoćeš li nastaviti da posećuješ psihijtra? - Više mi to nije potrebano. Da li bi volela da si izašla kao pobednica "Zaruge" ili kao Markova devojka. - Uvek glasam za ljubav, mene to pokreće, ali pošto se to među nama nije dogodilo, onda kao Luna Đogani. Postoji li mogućnost da nastaviš učešće u "Zadruzi 3"? - Nema šanse, ja sam svoje završila. Muka mi je. Ovaj put je bio jedini način da pobedim sebe i da uspem. Već vidim da me rijaliti čeka napolju.

Sumnjičava Stanija i Marko su hteli da me pobede

Izvinila si se Staniji Dobrojević, zašto si je napala? - Nije ona ništa kriva. On je kriv za za sve što se desilo. Na dan kad se završio rijaliti su me razočarali neki njihovi postupci. Videla sam da se igra neka igra među njima da bi mene pobedili, ali to im nije pošlo za rukom.

foto: Printscreen

O pevačkoj karijeri Daleko sam ja od AnastasijePostaješ pevačica, znaš li da su ti dve pesme već spremne? - Ne znam to, baš sam se iznendaila, ali toliko sam to čekala, da bih sada ušla u studio.

Već se komnetariše da juriš karijeru Anastasije Ražnatović. - Jaoooo. Ona je nekada bila moja najbolja drugarica, kuma, ponosna sam na nju što je uspela, sviđaju mi se njene pesme, ali daleko od toga da mogu da budem kao ona.

Po čemu se razlikujete? - Recimo, ona je zatvorena i nepokazuje emocije niti dozvoljava da je povrede, posebno muškarci, a ja sam totalna suprotnost.

foto: Nemanja Nikolić

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja