Najnovije vesti

ON NE PROVALJUJE U LETNJE VIKENDICE I NE VIČE NA MENE! Emina Jahović otkrila u kakvom je odnosu sa Mustafom i priznala da je NJEMU najteže pao razvod!
Foto: screenshot, Damir Dervišagić

Iskreno

ON NE PROVALJUJE U LETNJE VIKENDICE I NE VIČE NA MENE! Emina Jahović otkrila u kakvom je odnosu sa Mustafom i priznala da je NJEMU najteže pao razvod!

Stars

Emina Jahović je ponovo u ljubavi sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a pevačica potvrđuje da je srećna i ispunjena.

Iako nije želela mnogo da detaljiše o ljubavnom životu, Emina je priznala da je zadovoljna na svim poljima.

"Ja sam srećna, volim kad sam zaljubljena i kad mi se dešava nešto na emotivnom polju. Istina je da sam konačno ispunjena na svim poljima i nadam se da će sad sve biti kako treba", rekla je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Poslednjih nedelja pisalo se da je njen bivši suprug Mustafa Sandal besan zbog toga što njihovi sinovi Jaman i Javuz provode suviše vremena sa Sadetinom, kao i da joj je zbog toga pravio neprijatne situacije.

"Mustafa nije tip koji provaljuje u letnje vikendice i viče na mene. To nije radio ni kad smo bili u braku, a kamoli sada", navela je Emina i dodala da je sa bivšim mužem u odličnim odnosima.

Pevačica je priznala da su se njena deca teško navikla na činjenicu da im mama i tata više ne žive zajedno.

"To je teško i meni i njima, mnogo smo patili. Posebno je teško Jamanu, starijem sinu, koji je svesniji cele situacije. Na svu sreću, on je razumno dete. Bolji je dobar razvod nego loš brak", iskrena je bila pevačica.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Story

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...