Najnovije vesti

PIČ*O, JA SAM ANA! USRED NOĆI, U PIDŽAMI PRAVILA HAOS ISPRED ZGRADE! Rasta nije hteo da se Ani Nikolić javi na telefon: Uništila sam mu kola vredna 100.000 €!
Foto: Ana Paunković

Nezgodna

PIČ*O, JA SAM ANA! USRED NOĆI, U PIDŽAMI PRAVILA HAOS ISPRED ZGRADE! Rasta nije hteo da se Ani Nikolić javi na telefon: Uništila sam mu kola vredna 100.000 €!

Stars

Ana Nikolić zna ponekad da šokira javnost svojim izjavama, a ume da bude i veoma nezgodna ukoliko joj se partner kojim slučajem u pola noći ne javi na telefon.

Naime, pevačica se pohvalila prijateljici kako je bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti upropastila luksuzni automobil od 100.000 evra, tako što je ključevima ispisala "Pič*o, ja sam Ana", jer nije hteo da joj se u pola noći javi na mobilni telefon. Ana je tokom razgovora sa drugaricom istakla da je umela da bude nezgodna prema svojim partnerima, i da je Đurić dobro prošao. - Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam da l 'smo se zabavljali ili smo se bili tek venčali. Nešto od ta dva. Uglavnom, mnogo me iznervirao jer nije hteo da mi se javi na telefon - objašjavala je pevačica drugarici, a ond ai detaljno ispričala šta je uradila iz besa.

- Ja sam tu noć bila ozbiljno u flaši. U papučama sam došla ispred zgrade, pidžama se podrazumeva. Onda sam ključevima pisala po novom mercedesu od 100.000 evra. Napisala sam "Ja sam pi*ko Ana". Šteta je bila 5.000 evra. Potpisala sam se na celom automobilu. Prednja, zadnja vrata, sve sam ispisala - pričala je u jednom dahu.

Dok je govorila o svom poduhvatu, Nikoličeva je imala i jasnu poruku za buduće muževe. - Ja sam pakao, za koga se udati, kome život sad upropastiti - rekla je pop zvezda kroz osmeh. Ovim povodom pozvali smo popularnu pevačicu, kojoj smo detaljno objasnili kojim povodom je zovemo, ali ona incident nije želela da komentariše. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Đurićem, ali njegov telefon je bio nedostupan za komentar.

Buran brak, još burniji razvod Ana i Rasta se svađali i tukli

Anin brak sa reperom je takođe bio buran, uostalom kao i sve njene prethodne veze. Rasta i Ana su se tajno venčali krajem jula 2016. godine. Ubrzo su saznali da će postati roditelji, ali njihov brak se završio nakon tri godine. U oktobru 2016. godne je kao bomba odjeknula vest da je reper usled žestoke svađe u njenom stanu na Voždovcu udario pevačicu, zbog čega je intervenisala policija. Nakon toga njih dvoje su uspeli da reše nesuglasice, ali su ubrzo rešili da se razvedu. Više puta su odlagali rastanak, ali na kraju su se ipak sporazumno razveli i uspostavili korektan odnos zbog zajedničkog deteta.

foto: Vladimir Šporčić

Smirila se Posvećena ćerki Tari

Otkako je postala majka devojčice, Ana Nikolić se maksimalno posvetila njoj. Pevačica je čak i karijeru stavila po strani, pa vreme uglavnom provodi sa malom Tarom. Pevačica često objavljuje i fotografije svoje mezimice na društvenim mrežama. Najavila je i povratak na scenu, ali više je ne možemo sresti na estradnim žurkama i u noćnim provodima, gde je ranije bila redovna.

Brojka 40 godina ima Ana 3 godine je bila u braku 1 dete ima

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...