Najnovije vesti

PEJOVIĆ NEĆE DA SE NERVIRA: Nikada nisam išao na roditeljski! (FOTO)
Foto: Promo

NEMA STRPLJENJA

PEJOVIĆ NEĆE DA SE NERVIRA: Nikada nisam išao na roditeljski! (FOTO)

Stars

Aco Pejović nikada nije prisustvovao roditeljskim sastancima u školama koje su pohađale njegove tri ćerke. Te obaveze prepustio je supruzi Biljani, jer on ima dugačak jezik i lako bi ušao u konflikte.

foto: Damir Dervišagić

Popularni pevač često ističe da je ponosan na svoje tri naslednice - Magdalenu, Mariju i Ivu, koje su, osim što su uzorna deca, i odlične učenice i vredne studentkinje. Prošle godine je najstarija naslednica Magdalena diplomirala na FON, srednja studira medicinu, a najmlađa tek upisuje fakultet. Neposredno pred nastup na festivalu Ulaz u petak veče, Pejović nam je otkrio da nikada nije otišao u školu svojih ćerki da proveri kakvi su đaci.

foto: Zorana Jevtić

- Nikada nisam išao na roditeljski sastanak. Supruga se tim stvarima bavila. S druge strane, možda bih čuo nešto što mi se ne dopada, onda bih svašta rekao. Mislim, ne svašta, nešto ružno, nego bih se iznervirao, pa bih rekao nešto što se drugima ne dopada. Onda bi rekli: "Vidi ovoga, ko ti daje pravo da ti pričaš nešto." Ne bih voleo da dođem u tu situaciju - rekao je kroz smeh pevač i otkrio da je jedna od njegovih naslednica upisala fakultet u Španiji, zbog čega je od sreće zaplakao.

foto: Dragan Kadić

- Srećan sam ovih dana jer je ćerka prošle nedelje primljena na Univerzitet u Madridu. Zaplakao sam od sreće, bio sam ponosan.
Inače, Pejovićeve naslednice trenutno su u Londonu, a on kaže da mu mnogo nedostaju.

foto: Damir Dervišagić


- Svako jutro ustanem, supruga i ja sami kod kuće. Krenem da otvorim vrata sobe ove najmlađe, jer mi imamo svoje rituale, i bude mi čudno. Onda pođem ka drugoj i trećoj sobi... Ali čujemo se redovno - kaže pevač.

 

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Promo 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...