NA TRENUTAK POSTALA CRNKA: Senida bi da bude Rijana! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

Promenila imidž

NA TRENUTAK POSTALA CRNKA: Senida bi da bude Rijana! (FOTO)

Stars -

Slovenačka pevačica Senida nastupala je za vikend na festivalu Ulaz i tada je pokazala svoj novi imidž, koji neodoljivo podseća na Rijanin!

Na najavljivanom koncertu pojavila se sa specifičnim stajlingom, ali i novom frizurom. Iako je poznata po dugoj pepeljastoplavoj kosi, pevačica je rešila da uvede drastične promene, pa je svoju frizuru napravila nalik onoj koju je furala lepotica s Barbadosa. Senida je stavila kratku periku u crnoj boji, što se fanovima dopalo.

foto: Sonja Spasić

Vriska i aplauzi usledili su odmah po njenom izlasku na binu, a publika je u prvi mah pomislila da je zaista promenila frizuru. Tek posle su shvatili da je u pitanju perika. Njima se dopalo kako sada izgleda mlada zvezda, pa su je pohvalili i na društvenim mrežama.

foto: Sonja Spasić

Senida je novo ime na estradnom nebu, a za kratko vreme zaludela je mlade u regionu svojom pojavom, ali pre svega talentom. Ona je pevačica i tekstopisac, a pre nekoliko meseci je na dodeli MAC nagrada za pesmu "Slađana" dobila priznanje za najbolju hip-hop/rep numeru.

Kurir.rs/ M. T./ Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track