Najnovije vesti

Agonija

2 SATA JE DRAGANA PROVELA U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD! Evo kroz kakvu TORTURU je prošla u braku i koliko puta ju je Siniša istukao! ISCRPLJENA, ALI NEUSTRAŠIVA! (KURIR TV)

Stars

Dragana Mitar dva sata je provela u Centru za socijalni rad gde je trebalo da se reši način na koji će se vrišiti nadzor starateljstva nad detetom. Siniša Dragutinović, kome je donesena mera zabrane prilaska bivšoj modelsici 30 dana, nije došao u Centar iako je, kako je rečeno, trebalo da dođe. 

foto: Kurir/Ljiljana Stanišić

"Davala sam izjavu o svemu što se dešavalo i o onome što je bilo prošle godine. Nisam plakala, umorna sam od svega. Ne plašim se jer ima zabranu prilaska 30 dana. Nemamo nikakvu komunikaciju. Dete je sad sa bakom i dekom", rekla je Dragana. 

"Jednostavno za sad ću da se samo malo sklonim iz Beograda.

Ne mislim da ću izgubiti starateljstvo zbog svih prijava. Jednom me je prebio, a ovo su bile pretnje i psihičko nasilje. Ovako sam sad mirna jer više me ne zove i ne preti mi. Trebalo je da se razvedem pre ulaska u Zadrugu", dodala je Dragana, koja je rekla da su prvo imali sporazuman razvod, a onda je on udario kontru. 

foto: Adria Media TV

"On je tražio starateljstvo na osnovu toga što sam ja ušla u Zadrugu, a on me je sam podržao", obrazložila je Dragana. 

Kurir.rs/Foto Printscreen/Kurir TV

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...