Najnovije vesti

VREĐAO JE, MALTRETIRAO I TUKAO PRED SINOM! Dragana Mitar stigla u CENTAR ZA SOCIJALNI RAD zbog starateljstva nad sinom! Njen izraz lica otkriva sav UŽAS (VIDEO)
Foto: Kurir/Ljiljana Stanišić

Borba za dete

VREĐAO JE, MALTRETIRAO I TUKAO PRED SINOM! Dragana Mitar stigla u CENTAR ZA SOCIJALNI RAD zbog starateljstva nad sinom! Njen izraz lica otkriva sav UŽAS (VIDEO)

Stars

Zadrugarka Dragana Mitar došla je u centar za socijalni rad gde treba da se odredi način na koji će se vrišiti nadzor starateljstva nad detetom.

 

foto: Kurir/Ljiljana Stanišić

Dragana Mitar godinama je trpila fizičko i psihičko nasilje od svoga muža Siniše Dragutinovića, a posle užasnih pretnji smrću odlučila je da sve prijavi policiji.

 

Siniša je dobio zabranu prilaska stanu gde Dragana živi sa sinim 48 sati, a ako to prekrši ide odmah u zatvor. 

 

Podsetimo, kako je ispričala Dragana, maltretiranje je počelo mnogo ranije, odmah posle njenog porođaja kada ju je šutnuo u stomak. Kako je ispričala, svakakve stvari su joj padale na pamet, čak i da se ubije, ali je izdržala zbog deteta.

 

"Lupao mi je na vrata od kupatila, hteo da ih razvali i udario farmerkama jer je mislio da od toga ne ostaju modrice. O uvredama kao što su: "prostitutko", "kurvo", "ološu", "marš napolje iz stana", "umrećeš gladna bez mene" ne želim ni da govorim. Za sve ću da dostavim dokaze, samo se nadam da će moje dete iz ovoga izaći bez trauma, to mi je najbitnije. Poslednji put mi je pretio da će me baciti sa šestog sprata zajedno sa jednim drugom koji zna za probleme sa Sinišom", ispričala je Dragana.

 

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Lj.S/Foto Lj.S/

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...