NE MOGU DA KLEKNEM, TO JE LUNA VEĆ URADILA NA STEPENICAMA ZADRUGE! Kija brutalna! Uzvratila udarac Đoletu Đoganiju: Za njen pakao obratite se vašem NESUĐENOM ZETU!
Foto: Instagram screenshot

OŠTRA

NE MOGU DA KLEKNEM, TO JE LUNA VEĆ URADILA NA STEPENICAMA ZADRUGE! Kija brutalna! Uzvratila udarac Đoletu Đoganiju: Za njen pakao obratite se vašem NESUĐENOM ZETU!

Stars -

Kristinu Kiju Kockar komentar Đoleta Đoganija, da treba da klekne pred Lunom i zahvali joj se što sad lepo živi i zarađuje, samo je nasmejao.

"Ne mogu ja nikako da kleknem, Luna je to već uradila na stepenicama u 'Zadruzi'. Znači, nije na meni da to radim kada je ona već sve uradila. Ko god priča da sam ja njoj uništila život jeste sujetan i neostvaren. Luni nisam nikog otela, niti sam joj nešto nažao učinila. A mogla sam da sam htela... Ne znaju oni mene, zna me Slobodan, zato i ćuti i ne komentariše me. Što se tiče uništenja njenog života, neka se jave njihovom bivšem nesuđenom zetu", izjavila je Kija za Svet, pa i dala objašnjenje za svoju novu frizuru:

"Odsekla sam kosu i loše ljude, loše stvari u mom životu. Počev od mog bivšeg muža, preko nekih prijatelja i saradnika do nekih nebitnih ljudi. Svi nose neke predugačke frizure, a leto je, volim kratku kosu i odlično se osećam."

Inače, Kiji nije problem što Luna započinje pevačku karijeru.

"Čitala sam to o njenoj pesmi, autoru i ostalim stvarima po medijima, vidim i da se nešto poredi sa Cecinom ćerkom, ali ne bih zalazila u detalje odnosa Cece i ove porodice... Lunu svakako ne treba potcenjivati, neka devojka pokuša, možda i napravi nešto, mene svakako ne ugrožava. A što se tiče talenta, ima i gorih od nje. Da je odlučila da se bavi muzikom, da nije ušla u 'Zadrugu 2', već se sklonila godinu dana, to bi bio pun pogodak. Ovim učešćem u 'Zadruzi 2' samo se još više srozala i meni je veoma žao zbog toga. 'Ajde što je sama sebe srozala, nego što su i njeni bližnji uticali na to kako je sada ljudi vide, odnosno što je ne vole", rekla je ona, pa nastavila:

"Priča se da je obolela, nisam doktor, ne mogu da dajem dijagnozu, ali iskreno ne verujem u to. Veoma brzo se oporavila kada je dobila keš i ušla u stan, tako da sve te glupe priče o patnji, nervnim slomovima, ludilu i tome nekom drugom može da priča."

Kurir.rs/Svet/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track