RASTA OSUO PALJBU PO JK, PA KAD SU POSKAKALI NJENI PRIJATELJI... NIJE MU BILO DOBRO! Podigla se ogromna prašina: Evo kako se IZVLAČIO pred svima! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

ZALAUFAO SE

RASTA OSUO PALJBU PO JK, PA KAD SU POSKAKALI NJENI PRIJATELJI... NIJE MU BILO DOBRO! Podigla se ogromna prašina: Evo kako se IZVLAČIO pred svima! (FOTO)

Stars -

Stefan Đurić Rasta oštro je udario na pevačicu Jelenu Karleušu, s namerom da dokaže da je diva iskopirala njega, a ne da je bilo obratno.

"Ja nekog iskopirao? Ne bi se reklo! Doneo sam pravac, doneo sam fazon, doneo sam inovacije u svakom smislu", rastao je Rasta kao kvasac, sve dok se nije oglasio prijatelj i menadžer Jelene Karleuše, Zoran Birtašević.

"Ne baš", počeo je on pa priložio i dokaz, a onda i nastavio: "Niti smo mi izmislili projektor, niti ti. Bez loših vibracija. Svako dobro."

Brojni fanovi odmah su prasnuli u smeh, jer je Zoran u par rečenica "rešio stvar", međutim Rasta se oglasio još jednom, objašnjavajući da se zapravo uopšte nije njima ni obratio.

foto: Instagram screenshot

Naime, reperu nije pravo što ga napadaju da je bio pregrub prema Emini kada je objavila novu pesmu, koja se njemu nije dopala. Ovom objavom, zapravo je hteo samo da pokaže "koliko je veliki", te da nikoga nije kopirao.

"Onda veži ove male fan grupice ili ih bar podučite nečemu", poručio je on Birtaševiću, ističući da je laž to što se priča - da on kopira divu.

"Upravo o tome pričam, ne može ovde niko nikog da kopira, jer upravo nismo mi smislili projektor, ali složićemo se - ja sam tvorac novog muzičkog pravca... Veliki ste vi da bi se primali! Rispekt", pozdravio je Rasta Jelenu i njen tim.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track