ŠOK

TVRDIO JE DA MU JE TELEFON UKRADEN I DA MALOLETNOJ MINI VRBAŠKI NIŠTA NIJE SLAO! A sad je ona njega snimala celu noć?! Evo kako je prošao njihov susret VAN ZADRUGE! (VIDEO)

Stars -

Mina Vrbaški provodila se u Budvi i celu noć snimala je Šaka Polumentu, što je mnoge veoma iznenadilo! Bivša zadrugarka i pevač, inače, nisu u bilo kakvom kontaktu otkako je izbio veliki skandal pre dve godine.

foto: Instagram screenshot

Šako Polumenta pre dve godine našao se u centru skandala kada je navodno slao eksplicitni materijal tada maloletnoj Mini Vrbaški. Ogromna prašina se podigla kada je ona na Instagramu objavila sporni snimak, kao i snimak u kojem ga ona imitira. Javnost je Šaka oštro osudila zbog udvaranja na ovaj način, a njih dvoje su se posvađali "na krv i na nož" zbog čitave situacije.

Pevač je, pak, tvrdio da mu je telefon ukraden i da nema ništa sa nepristojnim porukama, kao ni snimcima. Razne prepiske svakako su kolale.

Sve se stišalo tek kada se Mina javno izvinila pevaču i njegovoj porodici zbog svega što se desilo.

Osim što bi se videli kada bi pevač nastupao u "Zadruzi", oni sada više nemaju nikakav kontakt.

Zato je mnoge iznenadilo to što ga je Mina cele noći snimala kad je pevao u Budvi, a ona se veselila sa svojom ekipom. Njen Instagram pliva u raznim snimcima pevača!

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja