Najnovije vesti

ONA JE NAJBOLJA DRUGARICA SORAJE VUČELIĆ I PRETI DA ĆE RASKRINKATI PROSTITUTKE?! Crnka spremno ulazi u rijaliti, a BIVŠE ZADRUGARKE već drži u ŠACI! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

sve će isplivati na videlo

ONA JE NAJBOLJA DRUGARICA SORAJE VUČELIĆ I PRETI DA ĆE RASKRINKATI PROSTITUTKE?! Crnka spremno ulazi u rijaliti, a BIVŠE ZADRUGARKE već drži u ŠACI! (FOTO)

Stars

Tara Simov, drugarica Soraje Vučelić, navodno je jedna od učesnica "Zadruge 3", a ona preti da ispriča sve što zna o prostituciji u Srbiji, a kaže da sve bivše zadrugarke već ima u šaci. 

 

- Tara važi za devojku koja drži sve bivše zadrugarke u šaci, jer zna njihove tajne. Jedno vreme je bila dobra i sa Minom Vrbaški, te je znala sve njene najprljavije tajne. Ona je o Mini već govorila u medijima kako je imala se*s za novac, ali ključne informacije drži u tajnosti pred sam ulazak u rijaliti - ispričao je izvor.

 

 

Tara će navodno dobiti cifru od 1.000 evra nedeljno kako bi otkrila sve tajne koje zna. Pored toga njoj su obezbeđeni frizer, šminker i kozmetičar kako bi svaki dan lepo uzgledala pred kamerama.

 

- Tačno je da ulazim u "Zadrugu 3"! Blago rečeno, napraviću ludnicu. O honoraru ne smem da pričam, te stoga ne smem da govorim o kojoj cifri je reč, ali ja sam zadovoljna - kratko je prokomentarisala Sorajina drugarica.

 

Inače, Tara je najbolja drugarica Soraje Vučelić, a sa bivšom zadrugarkom Anom Korać bila je nerazdvojna.

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...