Najnovije vesti

muzički festival pod vedrim nebom

SENIDAH RAZBUCALA NA SAMOM STARTU! Pevačice u gaćicama i LUDI PROVOD na Ušću: Onda je stigla i bolesna Katarina Grujić! A Cobi dobio NAJVEĆI APLAUZ! (KURIR TV)

Stars

Treće, odnosno poslednje veče "Music Week festivala" počelo je vatreno, s obzirom da su svoje nastupe zakazali muzičari koji trenutno važe za najpopularnije i najslušanije mlade izvođače.

 

Džala Brat i Buba Koreli pojavili su se u velikom stilu, pa energiju podigli na najviši mogući nivo svojom pesmom i brzim ritmom. 

 

 

 

Slobodan Veljković Cobi dočekan je sa gromoglasnim aplauzom, a on se odmah bacio na posao pa napravio pravu ludnicu na zatvaranju. 

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

 

Katarina Grujić dala je sve od sebe da se oporavi za ovaj nastup, budući da je zbog infekcije bubrega završila u bolnici. 

 

 

1 / 27 Foto: Damir Dervišagić

 

Sara Jovanović se u pink kombinaciji i pantalonama sa šljikicama pojavila na sceni, pa svojim hitićima zabavljala već pripremljenu masu za đuskanje. 

 

 

1 / 23 Foto: Damir Dervišagić

 

 

Angelina i Senidah otvorili su muzički šou na Ušću, a ogroman broj ljudi došao je da uživa u besplatnom spektaklu pod vedrim nebom.

 

Pevačica koja intrigira svojom pojavom i stavom, Senida, došla je u vrelom sutfitu pa su posetioci tako ispod trendi sakoa nazirali da li nosi gaćice ili ne.

 

 

1 / 20 Foto: Damir Dervišagić

 

Na večerašnjoj zabavi svoje nastupe imali su redom Angelina, Senidah, Sara Jovanović, Katarina Grujić. Cobi, Buba Koreli i Džala Brata, a Maja Berović imaće čast da zatvori festival. 

 

 

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...