kreće ludnica!

UŠĆE GORI, A ONAJ KO SE LJUBI SREĆAN JE! POČEO PRVI MUSIC WEEK U BEOGRADU! Posle Saše Kovačevića i Jelene Rozge, Toni Cetinski ZAPALIO VEĆ PODIVLJALU MASU! (KURIR TV)

Stars -

Prvo beogradsko izdanje festivala "Music Week festivala" počeo je večeras, a Saši Kovačeviću pripala je čast da otvori spektakularnu žurku pod vedrim nebom. Nakon njega svoje spektakularne nastupe imali su redom Jelena Rozga, Toni Cetinski, Dragana Mirković i za kraj, vrhunski muzičar, Dženan Lončarević.

Dženan je došao vidno raspoložen da dodatno podigne već podgrejanu atmosferu na Ušću, a on je priznao da mu nije svejedno što će nastupati poslednji nakon svojih kolega, pa izrazio želju da napravi noć za pamćenje, što mu je, naravno i pošlo za rukom.

Toni Cetinski izašao je na binu i svojom energijom "oduvao" sve prisutne koji su posle nastupa Jelene Rozge i Saše Kovačevića bili i više nego spremni za vrsnog muzičara.

"Onaj ko te ljubi sretan je" orilo se Ušćem, a pevač je sa bine slao srca nasmejanim fanovima koji su uskliknuli već pri prvim taktovima njegovih vanvremenskih hitova.

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

Masa ljudi pohrlila je ka ulazu, a sve je već bilo spremno i žurka do zore mogla je da počne.

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

Pesmom "Bez tebe me nema" veče je počelo. Publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila Kovačevića, a on je nastavim nastup pesmom "Jedina si vredela".

Po satnici festivala, pevač poznat po svojim srceparajućim baladama lagano, ali sigurno uveo je već raspoloženu publiku, a prema prvim taktovima moglo se zaključiti da je ovo noć koja obećava.

Dejana Živković pojavila se u crvenoj-beloj kombinaciji, a svojim osmehom razoružala je sve prisutne.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Prvi Music week festival trajaće 3 dana, od 23. do 25. avgusta.

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja