Najnovije vesti

UVEK JE BIO MANGUP, SVE RIBE IZ ŠKOLE BILE SU ZALJUBLJENE U NJEGA! Ovde je odrastao Marko Miljković, a komšije otkrile sve TAJNE di-džeja! NIŠTA NISU PREĆUTALE (FOTO)
Rodna kuća u Brusu, Foto: Nemanja Nikolić/Kurir

Stars priča nedelje

UVEK JE BIO MANGUP, SVE RIBE IZ ŠKOLE BILE SU ZALJUBLJENE U NJEGA! Ovde je odrastao Marko Miljković, a komšije otkrile sve TAJNE di-džeja! NIŠTA NISU PREĆUTALE (FOTO)

Stars

Marko Miljković ima rijaliti staž duži od decenije, ali je ponovo u centru pažnje zbog romanse s Lunom Đogani. Bivši zadrugar nedavno je sa svojom dragom otputovao u rodni Brus kako bi se pobednica „Zadruge“ bolje upoznala sa njegovom porodicom, prijateljima i mestom gde je odrastao.

Nakon toga, i mi smo došli u posed fotografija Markove porodične kuće, mesta na kojima se odmara, pije kafu, ali smo i stupili u kontakt s njegovim prijateljima, koji su nam ispričali kakav je život vodio dok je bio u Brusu. Miljkovićev dobar drug Filip S. govori kakav je Marko kada se ugase kamere, sve o njegovim tinejdžerskim danima i prethodnim vezama.

popularan u brusu  Marka hvale nea samo drugari, već i svi meštani njegovog rodnog mesta
popularan u brusu Marka hvale nea samo drugari, već i svi meštani njegovog rodnog mesta foto: Sonja Spasić

- Marko je uvek bio mangup, voleo je da se zeza, ali nikada nije pravio gluposti zbog kojih bi imao problema. Ono što svi njegovi prijatelji znaju i zbog čega ga vole jeste to što je dobar prijatelj, pravi burazer. Uvek možete da se oslonite na njega, osim kada je u rijalitiju (smeh). Data reč mu je najvažnija - počinje njegov prijatelj i otkriva da je Miljković bio glavni zavodnik u Brusu.

- Nismo išli u isto odeljenje jer sam ja mlađi, pa ne znam kakav je bio đak. A u tim godinama nas ocene nisu ni zanimale. Međutim, oduvek je bio glavna faca u školi, što je i danas. Devojke su ga volele, a klinke u školi su bile lude za njim - priča on i dodaje da je vrhunac popularnosti u rodnom mestu dostigao kada je počeo da radi kao di-džej.

ŠKOLA KOJU JE POHAĐAO  Prijatelji tvrde da je u tom periodu bio veoma popularan
ŠKOLA KOJU JE POHAĐAO Prijatelji tvrde da je u tom periodu bio veoma popularan foto: Kurir

- Kada je jedan čovek otvorio diskoteku u Brusu, Marko je puštao muziku i brzo je postao popularan. Devojke su ludele za njim i dolazile čak i iz okolnih mesta u Brus kako bi ga videle. Posle je ušao u „Velikog brata“ i ceo grad ga je pratio. Realno, tamo se pokazao najbolje od svih. Inače, njemu je posao uvek išao od ruke, pa i u rijalitiju opstaje. Rođen je pod srećnom zvezdom - hvali ga drug, koji još nije upoznao Lunu, ali kaže da Marko izgleda zadovoljnije nego ikad.

- Kada su ona i Marko stigli u Brus, ja sam otišao na more. Video sam se s njim kada je izašao iz rijalitija i mogu vam reći da deluje srećno. Kaže da je zaljubljen, da mu je s njom prelepo.

foto: Instagram

U prilog ovim tvrdnjama govore i fotke koje Miljković i Đoganijeva svakodnevno objavljuju na Instagramu. Ona koja je dirnula njihove fanove i rasteretila ih svi sumnji jeste slika svekrve i snaje, koju je objavio Marko uz emotikone srca. Time je zadrugar dokazao da su Luna i njegova majka Neda u odličnim odnosima.

Kafić u kojem zadrugar često pije kafu nalazi se u centru grada, a i tamo ga zaposleni hvale. - Veoma je ljubazan, ne glumi zvezdu i ponaša se kao domaćin. Svi znamo šta voli da pije - ujutru espreso s mlekom, a uveče uglavnom pivo. Uvek ostavlja dobar bakšiš, a kada mi hoćemo da ga častimo, ne dozvoljava - priča jedan konobar.

foto: Kurir

Mesto gde se Lunin dečko odmara jeste selo Ribare, gde njegovi prijatelji poseduju veliko imanje. Mama njegovih drugara Zora Đorđević otkriva nam više o zadrugaru. - On je divan i lepo vaspitan dečko. Druži se s mojim sinovima i volim ga kao svoje dete. Često dolazi kod nas i obožava da jede sve što skuvam. U prošloj sezoni „Zadruge“, kada su mu kao nagradu dali da dođe u Brus, Marko je došao kod nas u Ribare s mamom da proslavimo Božić. Bilo mi je veoma drago. Sve najbolje mislim o njemu - kaže ljubazna gospođa.

Kurir.rs/JELENA STUPARUŠIĆ Foto: Nemanja Nikolić/Kurir

foto: AMG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...