Najnovije vesti

BOL JE BILA NEPODNOŠLJIVA, LEKARI JOJ STROGO ZABRANILI REAGOVALI DA ODE IZ SRBIJE! Kaća Grujić posle bolnice opet prolazi kroz DRAMU!
Foto: Damir Dervišagić

Mora da se čuva

BOL JE BILA NEPODNOŠLJIVA, LEKARI JOJ STROGO ZABRANILI REAGOVALI DA ODE IZ SRBIJE! Kaća Grujić posle bolnice opet prolazi kroz DRAMU!

Stars

Pevačica Katarina Grujić doživela je ozbiljan zdravstveni problem kada joj je ustanovljena infekcija bubrega. Iako je nakon izlaska iz bolnice isplanirala da ode na zasluženi odmor i putovanje na kojem će se maksimalno opustiti i povratiti pozitivnu energiju, Kaća je u poslednjem momentu otkazala putovanje.

Iako je još početkom godine osetila da je bubreg boli te odmah otišla kod lekara da proveri o čemu se radi, rečeno joj je da je sve u najboljem redu. Ipak, pevačica je sredinom avgusta ove godine upravo usled jakih bolova koji su se ponovo javili završila u bolnici. Nije krila da se veoma uplašila, ali je maksimalno slušala savete lekara.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, putovanje je, ipak, morala da otkaže.

- Kada im je Kaća na pregledu rekla da bi htela da otputuje i odmori se od svega te da je isplanirala da ode na desetak dana, odmah su joj zabranili. Rekli su joj da još ne sme da putuje te da mora da ostane u zemlji i da narednih mesec dana nastavi sa terapijama - kaže naš izvor i dodaje:

- Iako je Kaća gotovo sve isplanirala, nema ni govora o tome da neće poslušati lekare te je istog momenta odlučila da narednih mesec dana ostane u Srbiji i da ide na redovne terapije i kontrole. Biće prilike da se odmori, a sada je najbitnije da se ne izlaže stresu.

Naravno, uz nju je sve vreme porodica koja joj pomaže u svemu, ali i emotivni partner koji se ni minut ne odvaja od nje. Svi brinu o Kaći i upravo zbog toga ona sluša savete najbližih.

Pozvali smo pevačicu da proverimo saznanja, a ona kaže da će narednih dana mirovati.

- Istina je, doktori ne dozvoljavaju da putujem. Još sam u fazi oporavka jer mi se bubreg nije skroz oporavio. Slušam ih i mirujem i neću sebi da dozvolim da padnem u ono stanje u kojem sam bila. Još mesec dana sam na terapiji, a zaista se baš pazim. Ne izlažem se stresu - kaže nam Kaća.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Kaća je 17. avgusta izašla iz Zemunske bolnice.

- Doktori iz Zemunske bolnice su pokazali sve znanje ovog sveta i pomogli mi kada mi je bilo najteže. Sada je mnogo bolje nego što je bilo, nisam mogla ni da dišem, ni da hodam, antibiotici su sada uradili svoje. Dolaziću na preglede i testove ću raditi, ne bih sada ni stajala pred vama - rekla je tada Kaća i dodala da su joj gotovo sve kolege pružile podršku i dolazile u bolnicu, ali da je najgore bilo noću kada je ostajala sama.

- Bol je najgora, kao i to što ne znaš šta ti se dešava dok ti doktori to nisu pronašli. Mnogi su mi pružili podršku i hvala im, ali noći su bile najgore, tada si potpuno sam - rekla je pevačica.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Derivšagić 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...