Najnovije vesti

TEŠKO SE KRETALA I HODALA ZBOG KOSTIMA OD DIJAMANATA KOJI JE IMAO VIŠE OD 5 KG: Katarina Grujić NIJE poslušala lekare, a EVO šta joj je sve sada ZABRANJENO da radi!
Foto: Printscreen/Instagram

svojeglava

TEŠKO SE KRETALA I HODALA ZBOG KOSTIMA OD DIJAMANATA KOJI JE IMAO VIŠE OD 5 KG: Katarina Grujić NIJE poslušala lekare, a EVO šta joj je sve sada ZABRANJENO da radi!

Stars

Katarina Grujić se posle zdravstvenih problema zbog kojih je završila u bolnici pojavila na Ušću na "Mjuzik vik festivalu", iako joj to lekari nisu savetovali. Ona je otkrila da se otežano kretala na bini, a sve zbog haljine koja je imala kristale i koja je zbog toga bila teža od 5 kilograma. 

- Moje zdravstveno stanje još nije najbolje, ali se nadam da će biti sve bolje jer pijem antibiotike. Lekari su mi strogo zabranili bilo kakve aktivnosti i iskreno se nadam da niko od njih nije video moj nastup. Kada budu videli, plašim se da će me ubiti - rekla je kroz smeh Katarina i otkrila šta su joj sve lekari zabranili.

Međutim, i pored saveta lekara koje nije poslušala, Katarina se pojavila u haljini od kristala koja je bila teža od 5 kilograma. 

- Kada sam ga videla taj kostim, znala sam da ću ga nositi. Međutim, stvarno je bio pretežak, jer je pun kristala i sigurno ima više od pet kilograma. Bilo mi je teško da se krećem, još teže da igram, ali je vredelo. Srećom, ništa nije puklo. Međutim, čim sam završila nastup na Ušću, otišla sam u bekstejdž, promenila obuću i obukla toplu garderobu. Jasno mi je da sada moram da se čuvam - ispričala je kroz smeh Grujićeva i dodala da se plaši šta će joj lekari reći.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...