NOĆI SU BILE NAJTEŽE! Katarina Grujić progovorila o jakoj terapiji: Misliš samo kako da ozdraviš, sve drugo je nevažno kad PADNEŠ U POSTELJU!
Foto: Damir Dervišagić

POTRESNO

NOĆI SU BILE NAJTEŽE! Katarina Grujić progovorila o jakoj terapiji: Misliš samo kako da ozdraviš, sve drugo je nevažno kad PADNEŠ U POSTELJU!

Stars -

Pevačica Katarina Grujić pre samo nekoliko dana izašla je iz bolnice u kojoj je ležala zbog infekcije bubrega, te je mnoge iznenadila kada je pojavila na jednoj konferenciji, održanoj povodom festivala na Ušću na kom planira da nastupa.

Naime, ona je u bolnici provela dve nedelje i otkazala je sve predstojeće nastupe zbog zdravstvenog stanja, međutim ne i ovaj, a evo i zašto:

"Kad te neko pozove da pevaš na Ušću pred toliko ljudi i na tolikom prostoru gde su sve naše zvezde pevale, ne znam šta da mi se desilo - ne bih odbila. Ali skratila sam nastup, na žalost, neću pevati punih sat vremena", ispričala je ona.

Iako joj doktori, kako se navodi, ne dozvoljavaju da peva, čak ni da izađe iz kreveta, ona je rešila da zapeva i da nastavi tamo gde je stala.

"Četiri puta dnevno sam primala terapiju od koje mi je bila muka, to su jaki antibiotici. Najviše razmišljaš o tome samo da ozdraviš. Sve drugo je nevažno kad padnete u postelju. Noći su bile najteže. Mislim da sam iz toga izašla još jača", bila je iskrena ona.

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja