Najnovije vesti

NISAM MOGLA DA HODAM, DA DIŠEM, TRPELA SAM OGROMNE BOLOVE! Katarina Grujić progovorila o PAKLU kroz koji je prošla! OTKAZIVAO JOJ BUBREG!
Foto: Pritnscreen

Izdržala sve

NISAM MOGLA DA HODAM, DA DIŠEM, TRPELA SAM OGROMNE BOLOVE! Katarina Grujić progovorila o PAKLU kroz koji je prošla! OTKAZIVAO JOJ BUBREG!

Stars

Katarina Grujić zbog problema sa bubrezima hitno je prebačena u bolnici gde je bila pune dve nedelje.

 

"Prvi put posle dužeg vremena da sam se nasmejala. Konačno izlazim iz bolnice posle dve nedelje terapija i ležanja. Ja nastavljam terapiju kod kuće i nastavljam da ležim u krevetu narednih 6 nedelja. Lakše će mi biti kod kuće, sa svojima i prijateljima. Moram da kažem da mi je mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam došla ovde. Nisam mogla ni da hodam, ni da dišem. To su bili stvarno ogromni bolovi, to nije bila obična upala bubrega, već teška infekcija. Drago mi je što se bolje osećam i što se oporavljam", ispričala je Grujićeva.

foto: Pritnscreen

Katarina je bila u strahu da će morati da joj odstrane bubreg, ali na svu sreću do toga nije došlo.


"Bilo je svakakvih priča, nismo znali da li će morati da se vadi. Hvala Bogu, nije se vadio i moj bubreg je izdržao. U avgustu sam otkazala sve nastupe, u septembru proredila, iako sam ih imala dosta. Pokušavam da što bolje ozdravim, da mogu što bolje da odradim nastupe koji me čekaju, pesma koja treba da se izbaci i spot. Zdravlje je na prvom mestu", rekla je Katarina za Ekskluzivno. 

 

foto: Dragan Kadić, Profimedia

 

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...