JAMI O SUKOBU SA DAROM BUBAMAROM POJMA NEMA! Pevačica koleginicu nazvala NISKOM I NEOBRAZOVANOM, a onda dobila AMNEZIJU! Evo i KADA će se udati!
Foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

nema vremena da se druže

JAMI O SUKOBU SA DAROM BUBAMAROM POJMA NEMA! Pevačica koleginicu nazvala NISKOM I NEOBRAZOVANOM, a onda dobila AMNEZIJU! Evo i KADA će se udati!

Stars -

Jasna Milenković Jami ponovo je privukla pažnju pošto je uradila estetsku intervenciju na licu, za koju mnogi komentarišu da je pravi promašaj, aludirajući na to da je pevačica i pre plastičara dobro izgledala.

Nakon ovoga, usledile su medijske svađe sa koleginicama, a Jami se konačno oglasila povodom "internet sukoba" sa Darom Bubamarom, pa navela da se među njima ništa nije ni desilo, iako ju je otvoreno prozvala da je niska i neobrazovana, nakon čega je i dobila direktan odgovor od Dare.

- Mene mediji često dovode u sukobe. Što se tiče sukoba sa koleginicama, toga nema. Evo poslednje što su napisali nešto sa Darom Bubamarom, ali toga stvarno nema. Ne mogu da kažem da se družim, jer nemamo prilike da se družimo, jer takvo je vreme - rekla je Jami.

Ona je pomenula i udaju, pa istakla da ni od toga nema ništa.

- Ja se nikada nisam udavala i niti ću ikada, ali nikada. Mene su udavali, razvodili, mnoge frajere mi pripisivali, a sa moje strane nikad nije bilo odgovora - rekla je nekada najzgodnija pevačica.

foto: Printskrin Youtube

Kurir.rs, MV, Pink/ Foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja