Najnovije vesti

POSLE OKRŠAJA U ZADRUZI OGLASILA SE DENSEROVA ĆERKA: Gagi bacio NOVČANICE da PONIZI Karanovu, Luna PONOSNA na svog oca?!
Foto: screenshot, Sonja Spasić

luda kuća!

POSLE OKRŠAJA U ZADRUZI OGLASILA SE DENSEROVA ĆERKA: Gagi bacio NOVČANICE da PONIZI Karanovu, Luna PONOSNA na svog oca?!

Rijaliti

Gagi Đogani i Saška Karan imali su žestok okršaj u "Zadruzi", a denser je u jednom momentu bacio novčanice pred cimerku pa je na taj način debelo ponizio. Ovo je toliko razljutilo da je bilau stanju da ga gađa šoljom, ali su je zadrugari u tome sprečili. 

"Morala je da prestane da ga voli kad ju je mladio", dobacila je Saška Karan dok je Đogani pričao o razlogu razvoda sa Anabelom, a kao glavni motiv naveo je da su se emocije ugasile, a onda nastavila.

"On je kr*sao Anabelinu najbolju drugaricu, i ona je sama to priznala", dodala je Saška. 

Gagi je prozivke mirno podneo, a onda je iz džepa izvadio nekoliko novčanica i bacio ih je na sto, čime je hteo da plati Sašku. Tada je i nastao haos.

foto: Printskrin / You Tube

Sve ovo, ispratila je pobednica prošle sezone, koja je pohvalila učešće svog oca pa mu poručila da samo tako nastavi.

- Mogu samo da kažem da sam ponosna na Gagijevo ponašanje i da bih volela da takav ostane! A sve ostale stvari će se rešiti - prokomentarisala je Đoganijeva ne želeći da dublje učazi u problematiku.

foto: Printscreen

Kurir.rs, MV, Pink/Foto: Screenshot, Sonja Spasić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...