Najnovije vesti

ČUJE SE GALAMA IZ NJIHOVOG STANA! Komšije BEZ USTRUČAVANJA otkrile šta se dešava sa Marijom i Kuborom, a posle PREVARA ponašaju se kao da ničega ne treba da se STIDE!
Foto: Printscreen

NIŠTA NE KRIJU OD PRIJATELJA!

ČUJE SE GALAMA IZ NJIHOVOG STANA! Komšije BEZ USTRUČAVANJA otkrile šta se dešava sa Marijom i Kuborom, a posle PREVARA ponašaju se kao da ničega ne treba da se STIDE!

Stars

Region je ostao zatečen kada su u javnost isplivale informacije da fitnes instruktorka Marija Savić Srećković navodno vara supruga Aleksandra sa starijim muškarcem.

Nakon što je izjavila da mu je time vratila milo za drago kada je on to isto njoj uradio pre četiri godine, komšiluk ovog neobičnog bračnog para za koji se sada priča da se razvode otkrio je.

foto: Damir Dervišagić

"Njega znam, viđam ga često kako prolazi ulicom. Šeta često psa i to u jutarnjim časovima. Marija dolazi kod nas više piljaru u blizini njihove nego on. Ljubazna je, normalna žena, pristojna, baš zahvalan kupac", rekla je prodavačica, a na pitanje da li ju je videla u društvu ljubavnika, rekla je da nije nikad: "Iskreno, nisam ih viđala zajedno".

Radnica iz obližnjeg frizerskog salona dobro poznaje Mariju.

"Oni su moje drage komšije. U njihove porodične odnose nisam upućena i kao komšinica koja ih sreće skoro svaki dan deluju kao složna porodica. Marija i Aleksandar su veoma posvećeni deci, mlađeg sina često vode u obližnji park", ispričala je frizerka. 

foto: Damir Dervišagić

"Videla sam u fotografije Marije sa tim gospodinom. Ona se nakon toga ponašala potpuno normalno, bila je nasmejana, kao da ništa nije objavljeno čega bi imala da se srami", dodala je.

Ubrzo smo sreli njihovog prvog ko mšiju.

"Oni su mi komšije dugi niz godina, a ne samo to, oni su mi i prijatelji. Često se družimo, idemo na večere, išli smo zajedno i na letovanja. Oni su divni ljudi, pozitivni i zanimljivi. Marija je čak duhovitija od Kubure. Ponašaju se potpuno normalno da nikada ne pomislite da su javne ličnosti", rekao je ljubazni momak, a na pitanje da li zaista nešto ne štima u njihovom braku, on nam je kratko poručio: "Jedino mogu da vam kažem da čujem galamu iz njihovog stana, a sad o kakvoj je galami reč, vi sami prosudite".

"Vidam često Kuburu sa decom i suprugom. On je pravi gospodin i fenomenalan glumac. Obožavam da gledam predstave u kojima on igra", rekla je komšinica i dodala: "Mariju nisam videla sa tim starijim gospodinom".

foto: Printskrin

Kurir.rs/Scena/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...