Najnovije vesti

SAŠA POPOVIĆ PROGOVORIO O SEDMOM ČLANU ŽIRIJA ZG: Sedeće pored njega, a evo kakve to POVLASTICE nosi sa sobom! Bez dlake na jeziku!
Foto: Damir Dervišagić

objasnio sve

SAŠA POPOVIĆ PROGOVORIO O SEDMOM ČLANU ŽIRIJA ZG: Sedeće pored njega, a evo kakve to POVLASTICE nosi sa sobom! Bez dlake na jeziku!

Stars

U "Zvezdama Granda" došlo je do promene i u svakoj emisiji, pored već poznate ekipe, u žiriju sedeće i sedmi član. Saša Popović gostujući u jutarnjem programu bez dlake na jeziku progovorio je o kandidatima, ali i članu koji će sedeti do njega i jedini od svoh u žiriju biti u prilici da i čuje i vidi takmičara. 

"Gostujući član žirija sedi pored mene i za razliku od ostatka žirija vidi i čuje kandidate, dok su ostali članovi žirija nalaze u kapsuli u prvom krugu. Oni ne vide kandidate, samo čuju. Ako niko nije glasao za tog kandidata, gostujući član ima pravo da ga spase i da mu bude mentor. U drugom krugu imaćemo i 17 mentora iz 17 emisija prvog kruga koji će se boriti zajedno sa žirijem za drugi, treći, četvrti kug", objasnio je Saša.

Za 14 godina ovo muzičko takmičenje izrodilo je mnoge zvezde, a Popović je objasnio i da li ih je popularnost promenila.

"Kad dođu na audiciju i na takmičenje oni se tresu, oni drhte, 'čika Sale direktore' i svi su na Vi, a kad postanu zvezde posle godinu, dve dana: 'Direktore, je l' možeš ti meni...' Ima zaista dece koja ostanu onakva kakva su bila kad su došla na takmičenje i kad su se prvi put pojavila na audiciji, vidi se njihovo vaspitanje koje nose iz porodice. Ali moram da kažem da se mnogo njih promeni i nisu to više ona deca koja su bila u početku. Mnogi se uzvezde", istakao je on. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Jutro sa Jovanom i Srđanom/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...