Najnovije vesti

DOBIO SAM BAKŠIŠ OD 50.000 €!  Darko Lazić otkrio gde se dobijaju najveće pare! JESI LI PLATIO POREZ NA TO, MAJSTORE?!
Foto: Marija Dejanović

ŠOK

DOBIO SAM BAKŠIŠ OD 50.000 €! Darko Lazić otkrio gde se dobijaju najveće pare! JESI LI PLATIO POREZ NA TO, MAJSTORE?!

Stars

Darko Lazić tvrdi da je na jednoj romskoj svadbi dobio bakšiš od čak 50.000 evra! Popularni folker kaže da rado peva na ovakvim veseljima jer tu ima najviše para.

 

"Često sam pevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se dobija najveći novac. Najviše što sam uzeo je oko 50.000 evra bakšiša za jedno veče! Bilo je tu i više para, ali nije sve bilo samo za mene, već su ostatak dobili ostali muzičari", ispričao je pevač, ali nije jasno da li je na to platio porez.  

 

Darko tvrdi da su njegove starije kolege svojevremeno zarađivale mnogo više:

 

"Neke kolege nsu se obogatile za jedno veče, ali mlade generacije pevača nisu zahvatila ta srećna vremena. Zlatno doba za muzičare su bile osamdesete i devedesete godine, kada su pevali pokojni Šaban Šaulić i Sinan Sakić i ta stara garda. Ona su uzimali dosta para, za veče su dobijali bogatstvo.

Odu na svirku, a sutradan kupe novi "mercedes". I tako svaki vikend. A sada nije uvek tako... Lazić priznaje da je zbog popularnosti i para umalo izgubio život.

 

"Slava i novac moraju da utiču na čoveka. Na početku karijere sam se trudio da ostanem na zemlji, ali sam ipak malo poleteo. Popularnost me je promenila, ali rekao sam sebi: "Ako ovako nastaviš, ko zna gde ćeš završiti."I ta nesreća mi se godila s razlogom. Izmakao sam kontrolii to je bila opomena da moram da se smirim", rekao je Darko.

foto: Pritnscreen


Iako je jedva izvukao živu glavu kad se u oktobru prošle godine pijan slupao kolima , pevač ne odustaje od alkohola.

 

"Nisam uspeo da se odreknem svih poroka, čovek baš sve da ostavi. One ne može najgore ponekad ne popijem žestinu, e to ne mogu! Ne cirkam kao pre, ali uvek ću popiti malo. Drugi porok su mi motori. Ne vozim ih još, jer ne mogu, ali mogu bar da ih gledam", rekao je Darko.

foto: Printscreen/Exkluziv

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...