DŽUNIORU DŽEKU SE OSLADILE SRPKINJE! Razveo se od Kaje i odmah uleteo u zagrljaj  VATRENOJ CRNKI! Pokazao svima njene slike, a svi bruje da je ista Ostojevićeva (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Nova Ljubav

DŽUNIORU DŽEKU SE OSLADILE SRPKINJE! Razveo se od Kaje i odmah uleteo u zagrljaj VATRENOJ CRNKI! Pokazao svima njene slike, a svi bruje da je ista Ostojevićeva (FOTO)

Stars -

Malo nakon što se pročulo da su se Kaja Ostojić i Džunior Džek razveli, svetski poznati muzičar otpočeo je vezu sa zgodnom crnkom, a na društvenim mrežama se hvali njihovim fotografijama na kojima se vidi da su i te kako bliski.

Džunior Džek je uplovio u romansu sa još jednom Srpkinjom, a ovog puta u pitanju je navodno izvesna Ivana Stanojević. Ona nije poznata domaćoj javnosti, a na fotkama, koje di-džej deli na Instagramu, vidimo je u izazovnim izdanjima.

?

Објава коју дели Junior Jack (@realjuniorjack) дана

Čini se da Iva, kako se predstavlja na društvenim mrežama, i te kako podseća na Kaju, dok je na pojedinim objavama evidentno koliko su ona i Džek zaljubljeni. Bivši suprug Ostojićeve je pokazao i kako uživaju pored bazena, iznenadivši mnoge.

- Pronađi šta voliš i dozvoli da te to ubije. Mnogo je bolje da te ubije ljubavnik... - napisala je na mrežama Iva u opisu jednog svog profila.

Gentlemen goodnight , ladies goodmorning ?

Објава коју дели Junior Jack (@realjuniorjack) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track