IMA DA ODEM SA ŽELJKOM U PI*KU MATERINU, DA ME NIKO NE VIDI! Kulićeva očajna! Zbog majke i oca ne zna gde bije: Strepi od spontanog POBAČAJA!
Foto: Screenshot

DRAMA

IMA DA ODEM SA ŽELJKOM U PI*KU MATERINU, DA ME NIKO NE VIDI! Kulićeva očajna! Zbog majke i oca ne zna gde bije: Strepi od spontanog POBAČAJA!

Rijaliti -

Miljana Kulić uverena je da će zbog majke Marije Kulić imati spontani pobačaj. Ona strahuje za bebu koju je začela sLazarom Čolićen Zolom i zato je zapretila da će uzeti sina Željka i pobeći daleko od svoje porodice.

Porodica Kulić van sebe je otkako su saznali da će Miljana dobiti još jedno dete. Marija se zalaže da njena ćerka prekine trudnoću, plaši je pričama da će izgubiti bebu, da će prokrvariti i umreti. Zbog toga je trudnica pod stresom, konstantno plače, pa se požalila zadrugarima.

foto: Screenshot

"Šta će da mi kaže doktor? Da dobijem dete psihički bolesno od stresova? Imam stresove ovde sa mamom, sa tatom kod kuće. Ja sam uvek na poslednjem mestu, niko mi za to nikad nije rekao hvala. Imali smo odnose, ja sam popila pilulu za dan posle. Rekla mi je da ću u šestom mesecu da prokrvarim, da materica neće moći da izdrži tu težinu jer sam se porodila pre 14 meseci carskim rezom. Rekla je da ću imati spontani pobačaj ako me lekari ne spasu. Ako prokrvarim, dobiću sepsu", plačući je govorila Miljana dok su zadrugari osuđivali njenu majku.

"To joj je Marija pričala. Plaši je. Smiri se, nećeš imati spontani", rekao joj je Mirko.

Miljana je nastavila da plače, a zatim rekla da će, ukoliko izgubi bebu, pobeći iz Srbije.

"Obećavam javno da nikad u životu više neću nikome da se javim, niko me neće videti. Otići ću sa Željkom negde u pi*ku materinu, da me niko ne vidi. Završiću sa svima, samo neka mi se nešto desi od stresova", pretila je ona.

foto: Screenshot

S druge strane, Marija je doživela nervni slom kad se posvađala s Miljanom i Lepim Mićom. Ona je rekla da njena ćerka nije neko ko može da se stara o detetu i da ona odlučuje da li će roditi.

foto: Screenshot

"Ona će da pravi decu po rijalitijima. Jedno, drugo, treće, peto, sedmo. Da ja smatram da je ona sposobna da sama brine o svojoj porodici, bila bih najsrećnija. Smatram da nije sposobna da bude sama i da mora da bude u mojoj blizini i pod mojim nadzorom. Ja sam je rodila, ja znam kakvo je njeno psihičko stanje, ja znam šta ona može da podnese sama, šta ne može i kraj! Šta ja budem rekla, to je kraj! Ovo dete ne dolazi u obzir! Završena priča! Zola neka ide u Bosnu da pravi decu, ne da nađe ovu ludaču Miljanu! Ni ovo dete nije čuvala sama pet minuta. Ima strahove da bude sama s detetom. Đubre jedno, što si mi skratila život za 30 godina!" urlala je Marija kroz suze, a zatim izletela iz kuće i počela da se hvata za glavu.

"Jaoj, glava! Brufen brzo mi donesi! Glava", kukala je Marija, a cimeri su je polivali vodom.

"Šta je bilo? Vladimire, molim te, pomozi joj!" plakala je Miljana.

"Smiri se samo, diši", smirivali su Mariju cimeri.

foto: Screenshot

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja