Najnovije vesti

CECA ĆE BAKA POSTATI U 47. GODINI! A kad čujete s koliko godina su ove dame sa SRPSKE ESTRADE dobile prvo unuče ŠOKIRAĆETE SE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

najdraža uloga

CECA ĆE BAKA POSTATI U 47. GODINI! A kad čujete s koliko godina su ove dame sa SRPSKE ESTRADE dobile prvo unuče ŠOKIRAĆETE SE! (FOTO)

Stars

Svetlana Ceca Ražnatović postaće baka budući da je verenica njenog sina Veljka Bogdana Rodić u blagoslovenom stanju.

Naime, Ceca će se sa 47 godina ostvariti u ulozi bake, a za ove dame sa javne scene veoma mlade postale mame i sada uživaju u ulogama baka. 

Mladolike, zategnute i u top formi, ove poznate dame ostavljaju utisak da su u jeku mladosti, i iz tog razloga važe za najprivlačnije bake naše javne scene!

foto: Pritnscren Instagram

Pevačica Slađa Delibašić koja se proslavila u popularnoj grupi “Đogani” ostvarila se u ulozi bake u 45. godini. Njena ćerka Silvija je obradovala sa rođenjem male Tije, zbog čega je Slađa presrećna. Kako pevačica vodi računa o svom izgledu, redovno trenira i hvali se provokativnim fotografijama na Instagramu, lako je zaboraviti da se već ostvarila u ulozi bake.

foto: Damir Dervišagić

Baka je vrlo rano postala i pevačica narodne muzike Ana Bekuta. Kada joj se rodio unuk Branko, popularna folkerka je imala samo 39 godina, a kasnije je dobila i unuku Sonju. Ona sada izgleda bolje nego ikada, a unuci su joj već veliki.

foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Stojanka Novaković Stoja verovatno je i najmlađa baka na estradi. Sa svega 33 godine ona je dobila prvo unuče, i za nju se slobodno može reći da je pravi primer lepe i dobrodržeće bake. Rasna, negovana i zanosna, Stoja je žena koja se i te kako odupire godinama.

foto: Damir Dervišagić

Zlata Petrović je po mišljenju mnogih – savršena žena. Sitna, izvajanih oblina i koketna, ona je bila, jeste i ostaće san mnogih muškaraca. Za nju je baš teško poverovati da je u međuvremenu postala i baka, jer se ova dama toliko dobro drži, da je to zaista iznenađujuće. Njen sin Miki dobio je ćerku Vasilisu kada je ona imala 44 godine, a tri godine kasnije stigla je i unuka Vasilija.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto Sonja Spasić/Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...