PRAVI RAZLOG RASKIDA OTKRILA JE DIJANA PRED SMRT! A Karić o tome nikad ni reči nije rekao: Kraj je bio RUŽAN, ali ja umem da OPROSTIM!
Foto: Printscreen/Instagram

DA TI SE SRCE STEGNE

PRAVI RAZLOG RASKIDA OTKRILA JE DIJANA PRED SMRT! A Karić o tome nikad ni reči nije rekao: Kraj je bio RUŽAN, ali ja umem da OPROSTIM!

Stars -

Stefan Karić još uvek se nije u potpunosti oporavio nakon što je saznao da je njegova nekadašnja devojka preminula nakon duge i lavovske borbe s rakom. Međutim, o njihovim poslednjim danima veze on nikada detaljno nije govorio javno.

Dijana Milojković je, pak, jednom prilikom prokomentarisala da iako je kraj bio ružan - da mu je zahvalna na veremnu koje je proveo sa njom, te da je neko ko ume da oprosti.

"U pitanju je neverstvo sa njegove strane. Sam kraj je bio jako ružan, ali iako kažu da ljude pamtimo po tome kako odlaze, ja sam mu zahvalna na svemu sto je učinio za mene, kao i na vremenu koje je proveo sa mnom. Srećna sam što sam u svojoj patnji i bolu ostala ista. Ne sudim, ne merim i umem da oprostim", ispričala je za My cup of tea svojevremeno ona.

Podsetimo, misica je preminula ove godine nakon duže borbe sa rakom. Ostala je mnogima u lepom sećanju, i kao veoma hrabra devojka.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja