SATIMA NISU MOGLI DA ME PROBUDE! A onda me je Milan Stanković izgrdio: Rada i danas pamti šta joj se desilo na putu za Ameriku!
Foto: Printscreen/Premijera

tad i više nikad

SATIMA NISU MOGLI DA ME PROBUDE! A onda me je Milan Stanković izgrdio: Rada i danas pamti šta joj se desilo na putu za Ameriku!

Stars -

Rada Manojlović progovorila je o svom strahu od letenja, ali i prvom pijanstvu - što je jedno s drugim prilično usko povezano. Naime, pevačica je pokušala jednom prilikom da smiri živce kojom čašicom više, ali nije sve baš išlo kao što je očekivala.

"Ja sam bila primorana da se napijem. To se desilo silom prilika, zbog straha od aviona. Nisam mogla da prebrodim strah", objašnjavala je Rada ističući da nikakvi lekovi nisu mogli da je uspavaju, a da let do Australije traje 25 sati: "Ja sam toliko budna."

Koleginica j uje tada posavetovala da popije crveno vino.

"Uzmem ja, kao najveća ona klinka, četiri decilitra vina i na prazan stomak popijem na iskap i zaspim. To je bio let za Ameriku. Zaspala sam u toaletu u avionu. Sat i po sam tu spavala. Bila je uzbuna, nisu mogli da me probude. Onda su me 'Zvezde Granda' s kojima sam putovala, tačnije Milan Stanković mi je rekao - nikad više da nas nisi ovako izblamirala i uplašila. Svi su mislili, nema me, sat i po znakove života nisam davala", otkrila je Rada.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja