OTKRIVENO ŠTA JE SLOBA RADIO SA JELENOM ĐURIČANIN U MOSKVI: Pevač otišao da se leči, a EVO o kakvoj BOLESTI JE REČ! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

au!

OTKRIVENO ŠTA JE SLOBA RADIO SA JELENOM ĐURIČANIN U MOSKVI: Pevač otišao da se leči, a EVO o kakvoj BOLESTI JE REČ! ŠOK!

Stars -

Sloba Radanović, gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrio da je razlog njegovog odlaska u Mosku zdravstveni problem koji ima zbog sinusa. Informacija da je otputovao sa Jelenom Đuričanin, za koju tvrdi da mu je drugarica brzo se pročula, a li pevač je tek sada izneo detalje sa putovanja.

Naime, Sloba je rekao da nema devojku, a da mu je ona s kojom su ga nedavno povezivali i sa kojom je išao u Moskvu, samo dobra drugarica, misleći na razvedenu Markovićevu. Pevač je sve prisutne iznenadio kada je otkrio razlog njegovog odlaska u Moskvu, s obzirom na to da niko nije znao:

- Išao sam u Moskvu, ali ne sam sa njom, bilo nas je više i tamo sam išao zbog zdravstvenih problema - rekao je Sloba, otkrivši da se već duže vreme bori protiv problema sa sinusima:

- Bio sam kod nekog osteopate u Rusiji, imam sa sinusima problema dosta i sa grlom, tako sam i ja pošao - objasnio je Radanović u emisiji kod "Amidži šou".

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, MV / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja