JELENA JE ZBOG SLOBE OSTAVILA MUŽA, A ON SA NJOM ŽELI PORODICU: Radanović totalno poludeo za devojkom, hoće da bude OTAC?!
Foto: Vladimir Šporčić

ZALUDELA GA

JELENA JE ZBOG SLOBE OSTAVILA MUŽA, A ON SA NJOM ŽELI PORODICU: Radanović totalno poludeo za devojkom, hoće da bude OTAC?!

Stars -

Slobodan Radanović navodno želi da osnuje porodicu sa svojom novom, još uvek udatom devojkom, Jelenom Đuričanin Marković.

Pevačev prijatelj kaže kako Sloba želi da osnuje porodicu sa Jelenom.

foto: Vladimir Šporčić

"Sa Slobom se godinama družim i između nas dvojice nikada nije bilo tajni. Prvi sam saznao za njega i Jelenu. Verujte, nije mu bilo lako ni meni da kaže, a kamoli vama, koliko je odlepio za njom. Vidi se da je ona brižna i požrtvovana majka, što njega oduševljava. Sloba se skroz promenio. Ona je ta sa kojom želi da provede ceo svoj život, ona će mu roditi dete", rekao je izvor, pa je citirao kako se njemu Radanović navodno poverava:

"Ne znam šta mi je. Jelena je u meni probudila, ono što nijedna druga nije. Gledam je kako se bori za svoju decu. Ona će biti majka mog deteta. Nikad nisam upoznao takvu ženu kao što je ona. Njenu decu ću da prihvatim, kao da su moja. Naravno, neću im biti ja otac, imaju oni svog oca, koji je uvek tu za njih. Ali, kad mi budemo imali našeg malca, bićemo velika srećna porodica. Jedva čekam da vidim Jelenu, kako u rukama drži našu bebu. Ona je ta, siguran sam u to."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/S. Telegraf, Foto: Vladimir Šporčić

POGLDAJTE BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja