SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA! Marko opljačkao kuću u Jajincima i pretio majci, sada PONOVO NA SLOBODI!
Foto: Stefan Jokić

saznajemo ponovo na slobodi

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA! Marko opljačkao kuću u Jajincima i pretio majci, sada PONOVO NA SLOBODI!

Stars -

Popravio se Pevačicin naslednik, koji je bio priveden zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i da je pretio majci, proveo je tri meseca iza rešetaka

Marko Gvozdenović, sin folk zvezde Snežane Đurišić, izašao je iz zatvora prošlog petka.

Pevačicin sin uhapšen je u avgustu zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je pretio svojoj majci. Podsetimo, Snežana je letos policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina. Njemu je tada određen pritvor do 30 dana, a nakon toga sudija je donela odluku da tri meseca mora da provede iza rešetaka.

Prema rečima našeg sagovornika, Marko je odlučio da život promeni iz korena i da više ne pravi probleme porodici.

- Shvatio je da je sebi najveći neprijatelj i da je radio stvari zbog kojih se stidi. On je proživeo težak period, ali sada je okrenuo novi list. Snežana mu je pružila još jednu šansu i sada su u odličnim odnosima. Marko se po izlasku iz zatvora posvetio deci i samo želi da radi i da bude sin za primer. Pevačica je dala sve od sebe da mu pomogne i nikada nije digla ruke od njega jer je verovala da će da se promeni - završava naš izvor.

Inače, Snežanin naslednik već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom, na sreću, niko nije stradao, ali je pobegao s mesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.

Snežana počela da pije

DOSKORO SAM BILA ANTIALKOHOLIČAR

Snežana Đurišić priznala je da nije podnosila alkohol, ali je nedavno počela da ga pije.

Naime, pevačica ističe da ponekad popije čašu vina na nekoj proslavi, ali da nikad ne preteruje.

- Večeras nisam pila alkohol. Moram vam priznati da sam doskoro bila totalni antialkoholičar, ali sad ponekad uzmem vino na nekoj proslavi. Ne opijam se nikad - rekla je pevačica za Kurir pred koncert Dejana Petrovića i Big benda, čiji je inače bila gost.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs / J. S, MV/ Foto: Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja