SEVERINA NIJE SAMA ODVELA SINA MILANU! Večeras se dovezla do njegove kuće, a on joj NIJE ISPUNIO POSLEDNJU MOLBU!
Foto: Dragana Udovičić

detalji

SEVERINA NIJE SAMA ODVELA SINA MILANU! Večeras se dovezla do njegove kuće, a on joj NIJE ISPUNIO POSLEDNJU MOLBU!

Stars -

Severina Kojić izgubila je bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju je godinama vodila sa nekadašnjim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem. Večeras oko 20 sati u pratnji supruga Igora Kojića dovezla je i predala ga Popoviću kako je određeno sudskom odlukom i privremenom merom.

Pevačica će sina moći da viđa dva puta nedeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče. Prema saznanjima, Seve je zamolila da sina dovede sutra, ali Popović nije želeo da joj ispuni taj zahtev.

Ni u privremenoj meri ni u presudi nije naveden rok u kojem majka treba ocu da preda dete. Budući da je danas četvrtak, dan kojim majka može viđati dete te ga do 20 časova vrati na očevu adresu, Popovićev je tim, kako se nezvanično saznaje, zatražio da to danas učini.

Takođe, Severina će po odluci suda Milanu Popoviću morati da plaća alimentaciju. Ovu informaciju povtvrdio je i Milanov advokat Hrvoje Jukić.

"Da, po presudi treba plaćati izdržavanje. Sin bi od danas trebalo da bude sa ocem po privremenoj meri", rekao je on.

U pitanju je cifra od 160 evra.

foto: Dragana Udovičić

Inače, Milan Popović je u jednom intervjuu otkrio sve o odnosu sa Severinom za koji kaže da danas, posle svega, zapravo ne postoji.

"Kakav odnos? Pa, mi nemamo nikakav odnos. Iskreno, najgore je bilo dok smo još bili zajedno, tih poslednjih meseci pred razlaz upoznao sam ko je zapravo Severina. Nisam verovao da neko toliko dugo može da glumi i prikazuje se u potpuno drugom profilu ličnosti. U prvim momentima, to mi je izgledalo kao prolazna faza kod žena, ali kako to njeno stanje nije prolazilo mesecima, shvatio sam da je od Severine koju sam upoznao ostalo samo ime, a sve ostalo se promenilo", otkrio je za Story Popović.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/24sata.hr/Jutarnji/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track