Najnovije vesti

ČOLAK IZGOREO OD SUMNJE! Morao je da posluša majku i raskine sa Erminom! NASTAO HAOS!
Foto: Printscreen

brutalno

ČOLAK IZGOREO OD SUMNJE! Morao je da posluša majku i raskine sa Erminom! NASTAO HAOS!

Rijaliti

Bane Čolak rešio je da ipak raskine sa Erminom Pašović malo nakon što mu je majka Jasmina došla u rijaliti kuću, ali i zbog brojnih pitanja gledalaca koja su se ticala odnosa između Ermine i Gagija Đoganija.  Dan kasnije, požalio se društvu u pabu "Zadruge", još uvek u plaklu sumnje da ga je ona samo iskoristila kako bi ušla u rijaliti. 

"Već sam saznao da je izjavila da bi volela da uđe u rijaliti. Sve više sumnjam da me je iskoristila da bi ušla ovde... Rekao sam joj pre ulaska da ću da se ljubim ovde sa devojkama, rekla je da joj ne smeta, sada tvrdi da nije znala da će joj toliko zasmetati. Iako ima para, mnogi ljudi imaju milione, pa pate da budu poznati... Nju su zvali i ponudili joj ugovor zbog mene. Niko je nije šibao po ušima da pokazuje poruke sa Gagijem. Sve mi je to sumnjivo", pričao je Bane. 

Natalija nije izdržala a da mu ne odgovori veoma konkretnim rečima. 

"Ovo traje već mesec i po dana! Ne postoji dan kada se vas dvoje ne svađate, šta će ti to, brate? Znači da ne ide, jednostavno niste jedno za drugo. Ako te je toliko puta slagala, ako je tvoja majka ušla ovde zbog toga? Znači da ne ide. Ako ne postoji poverenje među partnerima, tu nema dalje", zaključila je ona, dok ih je Gagi ćutke posmatrao sa stolice. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...